![]() |
#1 |
![]() S.Aleykum Arkadaslar Bilmiyorum bu konuyla ilgili bir açıklama yapacagım Banlanırmıyım banlazmıyım bilmiyorum yinede Akparti ye Gonul vermiş Er kişiyiz....Akparti Catısı Altında İdealist gencler Dernegi Acılmıstır Şuan Tum Turkiyede Yapilanma İçindedir...Şuan Genel merkez İStanbul Ankara Samsun Kastamonu Dadirli Kahraman Maras Yapilanmıştır Konya Çalişmalarinada Başlandı En yakın Zamanda Konyada Subesi Acılacaktır Bizler Akpartiye Gonul vermiş Gencleriz Bizler Hep Bir Catı Altındayız İdealist Gencler dernegi Olarak Bizlerde Akgenclik İdealist Genclik Arasında Sorunların Olmasini İstemiyoruz Çünki Hepimiz Bir Yoldayız Aynı Cati Altında Aynı Başbakan Yolundayız Belki Bu yorumu Okuduktan Sonra Banlanmam Çünki Akparti çatisinda Bende Konya Genclik Kolarinda Bir uyeyim Kapı dişinda olmayi istemem Abdullah Kaç beyin Bir açıklamasında İdealist Gencler Dernekler Hakında Bur Duyuru Yapti İdealist Gencler Dernegi uzerinden Bir dernek çıktı Bu duyuruda dernegin Olmadigini Dile Getirdi Abdullah Kaç Bey neden Arastırma Yapmadan Yorumlarında idealist Gencler Derneginin Usulsuz Oldugunu dile Getirdi Anlam Veremiyorum Abdullah Beyin Bu konuda arastırma Yaparsa Gercekleri Gorecegine Eminim Akgenclik sitesinde Kardes Sitelerinde İdealist Gencler Derne'ginide Eklemesini Canı Gonulden İstiyorum Ak Genclik Olarak Çatişmalar halinde Degilde Çalişarak Konusarak Bir ortak Nokta Bulunacagına Eminim.. Çünki Bizler Akparti Sevdalısıyız TEk Yumruk Tek Yurek Olmalıyız
İDEALİST GENCLER DERNEG'İ KONYA İL BAŞKANLIGI
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İdealist Gençler Derneği Ak Parti Sivil toplum kuruluşu değildir. Hele Ak Partinin genel merkez projesi ve tüm Türkiye çapında uyguladığı bir proje hiç değildir.
Ak Partinin ardına sığınan ve Genel merkezin ismini kullanarak iş yapan bir dernek haline gelmiştir. Bazı arkadaşlarımız durumun bu yüzünden habersiz msn den yapılan görüşmelerde illerin başkanlıklarını alıyorlar birileri daha ilk konuşmada il başkanısın sen diyor bazı arkadaşlarımızda gazaa gelip inanıyorlar. Bu kişilerin forumlarından AK Parti Sivil toplum kuruluşudur ibaresi kaldırıldı. Şimdi bakarsanız logolarında AK Parti Sivil toplum kuruluşudur yazısı yok. Dediğim gibi bazı arkadaşlarımız bu kişilerin düzmece başkanlık vermesine ve AK Partiyi kullanarak işler yapmasına kanıyor ve yanlışa düşüyorlar. Bu konuyu silmeyeceğim. Diğer arkadaşlarımızda görsün diye. Biz bu konu ile ilgili bir duyuru yaptık. Bu forumda bu platformlarda bu derneğin ismi anılmayacak reklamı yapılmayacak diye. Bu şekilde konu açmak forumumuzda yasaktır. Duyurular kısmında konu ile ilgili yorumumuz mevcuttur. Konuyu kilitliyorum. Bir daha açılmaması konusunda ikazediyorum arkadaşlar. Selam ve dua ile... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|