03-08-2009, 06:54 | #1 |
Karizma budur.
Ben bir AKP'li değilim.CHP'yi seven biriyim, ama onu tek sevme nedenim Atatürk'ün kurmuş olması.
Yakın zamandaki seçimlerde AKP'ye oy vermek istemiyorum. Ama Recep Tayyip Erdoğana karşı inanılmaz bir sempatim var.Bir bizim Deniz Baykal'a bakıyorum, konuşmasını bile doğru düzgün beceremiyor.Kamer Genç daha iyi konuşuyor ondan Birde Başbakanımıza bakıyorum, özellikle mitinglere gidiyor hergün.Böyle bir karizma olamaz arkadaş ya, adam konuşurken sanki sadece bana hitap ediyor. Acaba nereden geliyor Tayyip Bey'in bu karizması ? :cool:
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-08-2009, 14:37 | #2 |
doğuştan geliyor kardeş doğuştan...
|
|
03-10-2009, 04:51 | #3 |
başbakanım bir imam hatip lisesi mezunu adı üstünde iyi bak dostum imam (HATİP (konuşan-konuşmacı-hitap eden anlamında ) ) imam hatip liselerinde HİTABET dersi başlı başına bir derstir.nasıl hitap edilir hutbe verdirilir. işte buradan geliyor dostum.
|
|
03-10-2009, 12:56 | #4 |
yaff karizma işi zaten sonrada olacak bişey değil varsa vardır yoksa yoktur istediğin kadar zorla kendini olmaz...
atatürk kurmuş diyede chp ye oymu verilir |
|
03-10-2009, 13:16 | #5 |
Bu da cok karizmatik :D:D:D:D:D IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII IIII II IIII II IIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIII IIIIIIIIII IIIIIIII IIIIII IIII II I |
|
03-10-2009, 13:19 | #6 |
Başbakanımızın karizması, nerede ne konuşacağını ve nasıl konuşacağını bilmesinden kaynaklanıyor bence. Bir de sahip olduğu liderlik vasfından tabi ki, görevinin adamı olduğu için konuşmalarında kendine güveni üst düzeyde
Valla ya, zaten bunların Atatürk'ün CHP'siyle de alakası yok |
|
03-10-2009, 13:41 | #7 | |
Alıntı:
|
||
03-10-2009, 19:22 | #8 |
chp büyük önder Atatürk ten sonra bozuldu zaten...;)
|
|
03-10-2009, 19:26 | #9 |
delikanlı,kasımpaşalı ;)
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|