04-05-2008, 12:58 | #1 |
Karl Heinz Feldkamp istifa etti
Galatasaray'ın Alman Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın istifa ettiğini açıklandı. Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan resmi açıklamaya göre Kalli'nin istifa sebebi şöyle:
İşte Feldkamp'ın istifası ile ilgili yapılan açıklama: Sezon başından bugüne Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı’nın teknik direktörlük görevini sürdürmekte olan Karl-Heinz Feldkamp, yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa etmiştir. Karl-Heinz Feldkamp’ın istifası Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Yönetim kurulumuz bu istifayı kabul ederken, teknik direktör yardımcısı Ahmet Akcan’ın da istifasını istemiştir. Yarın oynanacak olan Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasında Adnan Sezgin Burak Dilmen – Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler’den oluşan ekip görev yapacaktır Bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyet en kısa zamanda belirlenecek ve takımın başına getirilecektir. Yönetim kurulumuz, bu gelişmenin takımımızı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği gibi, hedeflere daha sıkı sarılarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluşturacağına yürekten inanmaktadır. Karl-Heinz Feldkamp’a ve Ahmet Akcan’a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz. Haber 7
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-05-2008, 13:01 | #2 |
ALLAHIM SINAV ÖNCESİ BU HABER NASI İYİ GELDİ...GERÇEK OLAMIIICAK KADAR GÜZEL...gidişi bile dengesiz bu adamın...şurda kaç hafta kaldı ki ligin bitmesine...takımı yalnız bıraktı...hoş,zaten pek takımın yanında olduğu yoktu ya...ÇOK MUTLUYUUUUUMMMM
|
|
04-05-2008, 13:02 | #3 |
ABDULLAH AVCI GELSİNNNNNNNN
|
|
04-05-2008, 13:03 | #4 |
ALLAAAAAAHIIIIMMM SÜPER Bİ HABER BU YAAAAA
|
|
04-05-2008, 13:10 | #5 |
hani yeni teknik direktörü Feldkamp seçecekti? Ruhu genç bir teknik direktörün onuruyla oynadınız. Neyse. Üzülmesin Feldkamp. Bu camia çıkmamış candan ümidi kesmez. 3-5 yıl sonra tekrar çağırırlar seni.
|
|
04-05-2008, 13:31 | #6 |
babamın bir önerisi var...diyo ki bu yönetim bi yanına bülenti alsın diğer yanına şükürü,,bülenti hoca yapsın şükürü yardımcısı...alın desin,bu takım sizin,,istediğinizi yapın,,onlar da koçlar gibi şampiyon yapsınlar takımı...hem bülente vefa borcunuzu ödemiş olursunuz,,hem de elin gavurundan yaşlı başlı adamlardan medet ummamış olursunuz....çok mantıklı geldi...gerçi ben selemeyi getircektim takımın başına ama bülent hakan ikilisi daha güzel geldi.. :D
|
|
04-05-2008, 14:04 | #7 |
Gülsem mi ağlasam mı şaşırdım ..... :o
Allah'ım bir gün de şu galatasaray'da normal bir gelişme olsun > Hergün ayrı bir olay ...... :-\ |
|
04-05-2008, 14:11 | #8 |
ayyyy nedense bir huzur doldu içime..
e yani bu biraz geç oldu ama olsun.adam torununun torununu görüyo galatasarayla yaşıt ikiside 1905 de doğmuş hala burda e ayıp artık :D :D |
|
04-05-2008, 14:13 | #9 | |
Alıntı:
Başkan :Fatih Terim .... Teknik direktör: Hakan Şükür , Bülent Korkmaz... yardımcıları:Suat Kaya,Ergün Pembe ....... sanırım sadece hayallerim de kalıcak bir liste .... Bu listenin başın da olduğu bir galatasaray'dan uzun yıllar başarı gelmese de razıyım :-X |
||
04-05-2008, 15:00 | #10 |
2.lik yarışında gs için kötü olmuş...
Bu arada Hüdaverdi bizim iddaayı unutmadın di mi |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|