Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm. |
Anketimiz: Karşı taraf ne kadar doğruyu söylerse söylesin, insan inanmak istediğine mi inanır? | |||
Evet |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 50.00% |
Kararsızım |
1 | 16.67% |
Hayır |
2 | 33.33% |
İlgilenmiyorum |
0 | 0% |
Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() Karşı taraf ne kadar doğruyu söylerse söylesin, insan inanmak istediğine mi inanır?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Herkesin doğrusu var...Gerçekleri konuşmak lazım,kendi doğrularını değil...
Herşey açık ve netken bile bazıları inanmazlar. Sabit fikirleri buna izin vermez... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() herşey karşındakinin anladığı kadardır malesef bu böyle belki zamanla değişebilir ama genellikle bu böyledir...
kişi kendini güzel ifade edebiliyor ve akılcı bir yaklaşımla karşı tarafa hitap edebiliyorsa karşısındaki insan mantıklı ve sağlıklıysa anlamaması için bir problem teşkil etmemesi gerekir... ama insanlar bazen körü körüne bir şeye inandıklarında onları yolundan çevirmek imkansızlaşıyor... kısacası insanlar inanmak istediğine inanır.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Böyle bir genellemeye katılmadığımı belirtmek isterim.Şahsa ve olaya göre değişkenlik gösterebilir.Bir söz vardır Ne kadar konuşursanız konuşun karşınızdakinin anladığı kadarsınız diye.Evet çoğu zaman böyle fakat olmadığı zamanlarda vardır.Dinleyene ve anlatana göre değişen bir olgudur diye düşünüyorum.Yanıtım hayır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() "Önyargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur." sözü bu konu için söyleyeceğim en anlamlı sözdür.Sözün sahibi ise Albert Einstein'ın ta kendisidir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Genellikle... Bazen de kibirden, gururdan(!) Karşıda ki insanın haklı olduğuna inansak, bilsek bile kabul etmeyiz... Ne utanç verici... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bazen..Genelde doğru olduğunu düşünsek de, kendimize yedirip de kabul ettiğimizi belirtmeyiz..
Esasında çok yanlış tabi. Böyle olmamalı..Yanlışsak kabul etmeliyiz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() insan her zamn inanmak istediğine inanır
bence tabi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() İnsanları inandıkları birşeyden vazgeçirmek, bir şeye inandırmaktan daha zordur.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ben karşımdakine eğer güveniyorsa o nederse o dur...gerisi yoktur...
zaten eğer güvenmiyorsam onu ikna etmeyede uğraşmam.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|