![]() |
#1 | |
![]() .
. . . Kırıkkale'de halka seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Türkiye'nin şu üç günlük dönemi demokrasi açısından utanç, siyasi ahlak açısından ayıp, yargı açısından rezalettir'' dedi. Devlet bahçeli, geçtiğimiz günlerde, YGS'de yaşanan şifre olayını protesto eden öğrenci gençleri tehdit ederek 'biz de kalkarız karşılarına 5.000-10.000 gencimizi koyarız' diyen Recep Tayyip Erdoğan'a da sert yanıt verdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan'ın 'beşbin, onbin genci karşılarına koyarız' tehditine cevap vererek 'ben 1000 bozkurtumla karşına çıkarsam Kasımpaşa'ya kadar kaçarsın' dedi. Aslında, Başbakan ile benzer bir üslubu kullanacak bir kişi olmadığını, ancak ders alınması için örnek verdiğini belirten Bahçeli, ''Sayın Recep Tayyip Erdoğan, on bin milisinle Taksim'e gel, ben de bin bozkurtumla meydana geleceğim. İnanıyorum ki Kasımpaşa'ya kadar arkana bakmadan kaçarsın'' dedi. Kamuoyunda, Recep tayyip Erdoğan'ın vereceği cevap merak ediliyor. -- Bu adam neresiyle düşünüp, algılıyor merak etmekteyim an itibariyle. ![]() Alıntı:
=)
![]() Konu Darbeci Çoban tarafından (04-22-2011 Saat 00:10 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() doğru demiş... 1000 tane kurdu haşamat ettikten sonra bütün hayvan hakları savunucuları düşer peşimize onlardan kçamamız lazım... |
||
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Devlet Bahçelinin tehdidinin çalıntı olduğunu ortaya koyuyorum gençler... Alın bakın hırsızlığın bu kadarı http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/24948/ |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() devlet reis doğru demiş fazla sabrımızı zorlamayın..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() mhp olmasaydı ülke bdp lilerin eline kalmıştı sen bana söyle bakalım niye apoyu asamadınız
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |