03-19-2008, 14:06 | #1 |
Kartel'de çıngar çıktı...
Oktay Ekşi suratını ekşiterek 'Programı terk ederim' tehdidinde bulundu. Nuray Mert, 'Yalvar yakar getiriyorsunuz, yalvar yakar gelmişiz konumuna sokuyorsunuz' diyerek susmakla tehdit etti. Sıkışan Ahmet Hakan da, 'Bunu başka zaman tartışırız' diyerek geçiştirmeye çalıştı.
Kartel Yazarı Ahmet Hakan’ın sunuculuğunu yaptığı Tarafsız Bölge programı, yine kartel yazarlarının ilginç tartışmalarına sahne oldu. EKŞİ’NİN SİNİRDEN ELLERİ TİTRİYORDU Konuklardan kartelin irisi Hürriyet’in başyazarı Oktay Ekşi, daha programın başımda sesini yükselterek sinirli bir halde “Burada hukuk tartışılamaz. Bir partinin kapatılması tartışılamaz. çünkü parti kapatma süreci başlamıştır. Burada hukuku tartışmanın bir anlamı yok. Eğer burada hukuk tartışılacaksa ben çekip gideceğim” tehdidinde bulundu. Oktay Ekşi’nin konuşurken sinirden ellerinin titrediği de gözlerden kaçmadı. VURAL SAVAŞ’A SİNİRLENDİ, AHMET HAKAN’A PATLADI Bu arada Vural Savaş, Refah Partisi ile ilgili kapatma davası sürecini uzun uzadıya, ballandırarak anlatınca, kendisine bir türlü sıra gelmediğini gören kartel gazetesi Radikal’in yazarı Nuray Mert de, “Bence önce bu tip programlar tartışılmalı. Öncelikle insanı bin bir dil dökerek yalvar yakar getiriyorsunuz. Sonra sanki biz yalvar yakar gelmişiz konumuna düşürüyorsunuz. Yani size ‘lütfen' söz hakkı verelim. Size de söz hakkı veriyoruz’ gibi bir lütufta bulunuyorsunuz adeta. Her seferinde böyle yapıyorsunuz. Tamam şimdi sorunuzu sorun, ben susuyorum. Siz sorunuzu sorun. Beni neden buraya getirdiniz” öfkesini dile getirdi. AHMET HAKAN KöŞEYE SIKIŞTI Aynı grubun yazarlarından gelen ilginç tepkiler üzerine zor durumda kalan Ahmet Hakan da, “Burası programı tartışmak için uygun değil. Bunu başka zaman konuşuruz” diyerek geçiştirmeye çalıştı. (habervaktim)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-19-2008, 14:06 | #2 |
Ahmet Hakan hiç bir işi doğru dürüst beceremiyorsun... :D
|
|
03-19-2008, 14:12 | #3 |
yazık yaa zavallılar :D