AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-04-2014, 22:20   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Kaset için ilk defa konuştu

Kaset için ilk defa konuştu


CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, kaset komplosuyla ilgili sessizliğini bozarak, açıklamalarda bulundu. Kaset komplosunun arkasında Başbakan'ın işaret ettiği kesimlerin olmadığını bildiğini söyleyen Baykal, fişleme raporuyla ilgili de eleştirilerde bulundu.
Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu'nun itirafıyla deşifre olan 2 bin kişilik fişleme raporuna, siyasetten tepkiler gelmeye devam ediyor. CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal da o listeyi keskin bir dille eleştirip, "MİT raporlarıyla ülke yönetilmez. '2 bin kişilik listeler' ortaya çıkıyor. 'MİT raporu' diye başlayan iddialar, her dönem felaketle bitti. 'Kenan Evren bilmem ne yaptı' diye raporlar çıkarıldı, darbe oldu. Her dönem darbelere dayanak oldu MİT. Bu kabul edilemez. Yapılması gereken, devletin 'çıkış' stratejisi izlemesidir." ifadelerini kullandı..

Zaman Gazetesi'nin haberine göre Baykal, Meclis Başkanı Cemil Çiçek'le yaptığı sürpriz görüşmede yolsuzluk ve rüşvet operasyonunu değerlendirdi. Başbakan Erdoğan'ın yargıya müdahale ettiğini belirten Baykal, "Hükümet HSYK değişikliği hazırlığı yaparak kendi güdümünde bir yargı oluşturmak istiyor, bu olmaz. Bunların konuşulması dahi sağlıksız bir şey." sözleriyle tepki gösterdi...

Baykal, kaset tartışmalarını da değerlendirdi. İsim vermedi ama kaset tezgahlarının arkasında Hizmet Hareketi'nin olmadığını vurguladı.

İstifa ettiği gün "Pensilvanya'dan gelen mesajı samimi buluyorum." diyen Baykal, "Ben bu konuda istifa ettiğim günkü açıklamalarımın arkasındayım. Bana yönelik komplonun arkasında, Başbakan'ın işaret ettiği kesimlerin olmadığını biliyorum. Başbakan'ın görevi, bu konuda birilerini suçlamak değil, failleri ortaya çıkarmaktır. Ben, bu konuda konuşacaklarımı ilk gün söyledim. Bu işin sorumlusu Başbakan'dır." diye konuştu.

Baykal, "Orduya kumpas" iddialarını da eleştirdi. "Başbakan eskiden savcısı olduğu davanın bugün avukatlığına soyunmuş" dedi...
















Kaynak: Samanyoluhaber



 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-04-2014, 22:51   #2
Kullanıcı Adı
Isikveren
Standart
Anlaşılan daha piyasaya sürülmemiş kasetleri var herhalde...
Isikveren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım