AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Seçenekler
 
Alt 10-04-2007, 17:55   #1
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
Standart Kato Dağı'nda büyük operasyon
Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik olarak bir süre önce başlatılan operasyon sürdürülüyor.

Operasyonun Kato Dağı çevresinde yoğunlaştırıldığı, Şırnak'ın Cizre ilçesindeki tank taburunun arazide atış talimi yaptığı bildirildi.Irak sınır kesiminin yanı sıra iç kısımlarda devam eden operasyona zaman zaman helikopterlerle havadan destek veriliyor.

PKK'lı teröristlerin bir süre önce Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Beşağaç köyü yakınlarında minibüse ateş açması sonucu 12 kişinin yaşamını yitirdiği saldırı sonrası bu bölge ve yakınlarındaki Kato Dağı'nda da operasyon yoğunlaştırıldı.

Operasyona terör örgütü PKK'nın hain saldırısı sonucu arkadaşlarını kaybeden gönüllü ve geçici köy korucuları da yer yer katılıyor.Operasyonlarda teröristlerden temizlenen bölgelerde yapılan arazi arama taramalarında ortaya çıkarılan teröristlere ait sığınakların imha edildiği, çok sayıda yaşam malzemelerinin de bulunduğu bildirildi.Bu arada, Şırnak'ın Cizre ilçesi yakınlarındaki Gabar ve Cudi dağları eteklerindeki Çemzeytin mevkisinde Cizre tank taburunca belirlenen hedeflere atış eğitimleri yapılıyor.


Kaynak : Sabah

 

Onlybullet34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-05-2007, 20:19   #2
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart Kato Dağı'nda büyük operasyon


paylasim icin tesekkurler
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi