![]() |
#1 |
![]() Bu gün TV’de bir kanalda İzmir’in Çiyli ilçesi CHP kongresinde kavga çıktığı haberini duyup görüntülerini görünce, yakın tarihlerde aynı tür haberlerin olduğunu hatırladım ve İntenet’te bir araştırma yaptım. 6 Ocak ile 1 Şubat tarihleri arasında tam 7 -– evet 7 CHP kongresinde -- kavga çıktığını öğrendim.
Halkın beğenisine mazhar olamayıp 20 – 30 senedir iktidara gelemeyen CHP’nin ‘’ KAVGALI KONGRELER ŞAMPİYONU ‘’ olduğunu belirledim. Bu ilginç tesbitimi sizlerle paylaşayım dedim. *** Bu gün 01.02.2010 tarihinde İzmir ili Çiyli ilçesi CHP kongresinde ve *** Dün 31.01.2010 tarihinde Gaziantep ili Şehit Kamil ilçesi, *** 26.01.2010 tarihinde Adana ili Seyhan ilçesi, *** 17.01.2010 tarihinde Adıyaman il, *** 12.01.2010 tarihinde İzmir ili Buca ilçesi, *** 11.01.2010 tarihinde Manisa ili Alaşehir ilçesi, *** 06.01.2010 İstanbul ili Tuzla ilçesi CHP kongrelerinde kavga çıkmış. Milleti ile uyuşmazlık gösteren, halka yaklaşamayan CHP’miz, memleketimize bir şampiyonluk hediye ediyor. Başka hiçbir partinin kıramayacağı bir şampiyonluk. KAVGALI KONGRELER ŞAMPİYONLUĞU CHP’li vatandaşlarımıza hayırlı olsun !
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
chp, kavgalı kongreler, şampiyon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|