05-12-2008, 13:49 | #1 |
Kavuşması mümkün olmayan aşk var mıdır
Şu konuya yorum yapabilen her kardeşime bir + vereceğim Sorum şu ;
Çok yürekten bağlanmışsınızdır birisine... Yıllar geçmiş ama fazla bişey eksilmemiş gönlünüzden... Hatta artık onu böyle canınızdan bir parça olarak görüyorsunuz... Ama karşılıksız bir aşk bu... Çok peşinden koşmuşsunuzdur , çok şey yapmışsınızdır ama olmuyor hala, o gönül açılmıyor size. Ve arada bir artık vazgeçmeniz söyleniyor aşkınız tarafından... Siz her anınızla onunlasınız, aklınıza gelen her yolu deniyorsunuz... Gene arkadaşsınız görüşüyorsunuz, ama sadece o kadar... Ümitler külleniyor, nefsi emmare azat etmiyor, bocalıyorsunuz, ümitsizlik yorganları örtüyor üstünüzü..Depresyon sarıyor sizi... Onun bir başkasına yar olduğu bir hayat ölüm fermanınız gibi... Böyle bir durumdasınız işte diyelimki.. Nasıl kafa yorarsınız ?? Neye karar verirsiniz ?? Çok derinden bağlanmışsınız, aradığınızı bulmuşsunuz... Ama o kördüğüm düğümler çözülemiyor. Yada soru şu kısaca.. Kainatta imkansız diye bir şey varmdır ! ?? Arkadaşlar ciddi bir konu bu.. Düşüncesini belirten herkese çok teşekkür ederim
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-12-2008, 13:56 | #2 |
Kardeşim ben bunu 4 yıl önce yaşadım son 3 yılım zehir oldu ve ilginçtir nasıl unuttum diye sorarsan ki ben 4 yıl sonunda çıkmaya başladım ve 1 ay sonra ayrıldım ...
Meğerse artık ben onu değil ona ulaşamamayı seviyormuşum imkansız diye birşey varmıdır kainatta kişiden kişiye değişir... |
|
05-12-2008, 14:03 | #3 | |
Alıntı:
|
||
05-12-2008, 14:07 | #4 |
Ben 4 yıldan sonra kendi kendime dedim nasıl olurda bazı geceler bu kız için içki içtim günaha girdim isyan ettim diye....
Allaha şükür şimdi rahatım ... |
|
05-12-2008, 14:12 | #5 |
Bence değişir
Bazen insanlar sevmekle hoşlantıyı karıştırabiliyor.Gerçekten sevdiğini zannedebilir ama ayrılınca kavusması zor olan bir birliktelik daha sonraları gerçekleşince insan bazen ulaşmak için çaba sarf ettiğini anlar.Ne desem bilmiyorum kı zor bir durum. . . Rabbim herkese hak edene hak ettiği sevgiyi versin |
|
05-12-2008, 14:15 | #6 |
Bence İmkansız diye bir şey kesinlikle vardır,pek çok kişi bunu kabul etmesede bu bir gerçek..
Yapılacak herşeyi yapmışsınız,Fedekarlıksa fedakarlık,cesaretse cesaret.. Asla sizi üzmek istemem ancak şahsi görüşüm,çekilirdim bu mücadeleden çünkü galip olmayacağım savaşlara girmem ,yenileceğimi bile bile bir savaşa girmek bana zafer getirmez... Kolay değil bir karar almak, ancak aşk karşılıksızsa,yada karşılığı olduğunu sezipte hiç bir fedakarlık ve çaba göremiyorsanız belkide dönüp gitmek en iyisi... |
|
05-12-2008, 14:16 | #7 |
böylr bişeyde hiç kafa yormam...beni sevmiyen birini ben hiç düşünmem bile...
zaten biri beni sevmezse ben onda o ışığı görmezsem neden sevimki...bide 1 2 yıl o sevmeden karşılıksız sevicem buda çok komik :D evet ver artımı bu kadar bana ters olan bir konuya yorum yaptım : |
|
05-12-2008, 14:19 | #8 |
ölüm fermanını; ömrü kısa ve hayatının ve kalbinin garantisi elinde ve kendi elinde olmayan zayıf bir kaynağa bağlamışsın..
|
|
05-12-2008, 14:19 | #9 |
Eğer annenizden-babanızdan vazgeçemiyor, onların sözünü yerde bırakmak istemiyorsanız, sevdiğiniz insanı da unutamıyor, her koşulda sevmeye devam ediyorsanız ve araya bir engel girmişse (aşık olduğunuz insanın bir hastalığa bir sakatlığa uğraması gibi) işte o zaman imkansız aşk başlıyor. Allah kimseye vermesin ama yaşadığım için biliyorum.
|
|
05-12-2008, 14:19 | #10 |
bence en güzel yol karşındakini rahat bırakmak > ve vazgeçmek çünkü gerçekten imkansız diye bişey vardır zorlamanın anlamı yok .
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|