AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-31-2009, 10:45   #1
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart Kayıp Glock'u koltuğa gizlemiş
ABD'nin Irak'taki kaybettiği ve Şahin'in evinde bulunan Glock'a ilişkin çarpıcı detay. 6 saat evi aranan Şahin'in sürekli oturması dikkat çekti. Koltuk sökülünce özel bölüme gizlenmiş silah çıktı

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan Özel Harekat Dairesi eski Başkanvekili İbrahim Şahin'in Gölbaşı'ndaki evinde yapılan arama esnasında polis, kayıp Glock'un sırrını 6 saat süren arama sonrası ortaya çıkardı. İddiaya göre ekipler sabah 07.30 sıralarında Şahin'in oturduğu eve geldi. Savcılık talimatı ile Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alındığını ve evinde arama yapılacağını söyledi. Şahin'in gözaltına alınmasının ardından salonda oturmasına müsaade eden polis , 6 saat süren bir arama yaptı.

SİLAH İÇİN GİZLİ BÖLME YAPMIŞ
Evde buluna bazı DVD ve dokümanlara el kondu. Ekiplerin dikkatini ise Şahin'in aramalar esnasında oturduğu koltuktan hiç kalkmaması çekti. Özel Harekatçı Şahin, sorgulanmak üzere Emniyet'e götürüldü. Evde kalan bir ekip ise Şahin'in saatlerce oturduğu koltukta detaylı arama yaptı. Koltuğun altında gizli bir bölüm bulundu. Bölmeden ise Glock marka tabanca çıktı. Bu detaylı arama polisi kayıp silahların izine götürdü.

AVUSTURYA'YA SORULDU
Ele geçirilen Glock'un yapılan kriminal incelemesinde herhangi bir olayda kullanılmadığı tespit edildi. Soruşturma savcılığı Glock'un seri numarasını Avusturya'daki şirkete sordu. Şirketten gelen cevap ise 'Bu ABD'nin satın alıp Irak'taki silah depolarında kaybettiği silahlardan' şeklinde oldu.

'ŞAHİN'LER KARIŞMIŞ
ERGENEKON kapsamında gözaltına alınıp serbest bırakılan araştırmacı Erhan Göksel, sorguda isimlerin karıştığını belirterek 'Bir ay önce cep telefonumdan TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ile görüşmüştüm. Telefon rehberimdeki TRT Genel Müdürü'nün numarasını, eski Özel Harekatçı İbrahim Şahin'e ait sandılar. Sanırım İbrahim'ler karıştığı için gözaltına alındım' dedi.


akşam

 

Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım