![]() |
#1 |
![]() selamun aleykum kardeşlerim bu sene inş. Allah kısmet ederse Peygamber Sevdalıları Kutlu Doğumu İstanbul Kazlıçeşmede Açık Alanda Yapacak. Tüm kardeşlerimiz Savetlidir ! ![]()
![]() Konu Ammar tarafından (03-27-2012 Saat 00:42 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Unutmayayim da gideyim bari
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Peygamber sevdalıları Kazlıçeşme Kutlu Doğuma Araç kalkış Noktaları
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Allahın izniyle oradayız
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() inş. kardeşim Tüm Kardeşlerimizi Bekleriz !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Türkiye'de olsaydım giderdim Diyarbakır'dakine ve İstanbula giderdim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Peygamber Sevdalıları 6 Mayısta Kazlıçeşme`de Olacak
![]() İSTANBUL – Peygamber Sevdalıları Platformu İstanbul Kazlıçeşme Miting Alanında yapılacak olan büyük Mevlid Etkinliğine hazırlanıyor. Yapılan hazırlıklar hakkında bilgi veren Marmara Peygamber Sevdalıları Platformu Genel Koordinatörü Ercan Vergili, Kazlıçeşme`de 6 Mayıs`ta yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliği için hazırlıklarının devam ettiğini söyledi. Bütün Peygamber Sevdalılarını Kazlıçeşme`de yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliğine beklediklerini ifade eden Vergili, Kutlu Doğum etkinliği için Sivil Toplum Kuruluşları ve kanaat önderleriyle fikir alış verişinde bulunarak onları Kutlu Doğum etkinliğine davet ettiklerini söyledi. “Haydi Peygamber Sevdalıları Kazlıçeşme`de Buluşalım” sloganıyla tüm İstanbulluları yapılacak olan etkinliğe beklediklerini ifade eden Vergili, reklam için 1 milyon el ilanı ve 250 bin afiş bastırdıklarını ifade etti. Vergili, ayrıca etkinlik için hazırlanan davetiyelerin Başbakanlığa, Cumhurbaşkanlığına ve STK yöneticilerine göndereceklerini ifade etti. (Abduselam Güneş -İLKHA) ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bütün meydanı Tevhid bayrakları ile dolduralım !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bu programı düzenleyenlerden Mevlam razı olsun...öncelikle Kazlı çeşmede program yapmak orayı doldurmak vereceği mesaj itibari ile çok güzel
Birde özellikle Zeytinburnunda broşürün asılmadığı esnaf kapısına bırakılmadık ev bırakmamışlar...böyle bir çalışmaya ve emeğede saygı duyuyorum ve etkinliğin muvaffak olmasını temenni ediyorum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|