![]() |
#1 |
![]() ![]() DEMOKRASİ İÇİN EVET MİTİNGİ 5 EYLÜL'DE KAZLIÇEŞME MEYDANINDA... AK PARTİ'NİN DEMOKRASİ İÇİN EVET MİTİNGİ, GENEL BAŞKANIMIZ ve BAŞBAKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN KATILIMIYLA 5 EYLÜL 2010 PAZAR GÜNÜ SAAT 15.00'DE ZEYTİNBURNU KAZLIÇEŞME MEYDANINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR. İstanbul Avrupa Yakası İçin: 1- Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler, Topkapı metrobüs hattını kullanacak vatandaşlarımız için Cevizlibağ Durağı’ndan miting alanına ring araçları (otobüsler) ile transfer gerçekleştirilecektir. 2- Sultançiftliği-Edirnekapı tranvay hattını kullanacak vatandaşlarımız, Edirnekapı’dan ring araçları (otobüsler) ile miting alanına transfer edileceklerdir. 3- Bağcılar-Güngören-Zeytinburnu tranvay hattını kullanacak vatandaşlarımız, Zeytinburnu İstasyonu’ndaki ring araçları(otobüsler) ile miting alanına transfer edileceklerdir. 4- Halkalı’dan Kazlıçeşme miting alanına saat 13:00’de AK Parti Treni kalkacaktır. 5- Sarıyer ve Beşiktaş iskelelerinden Zeyport ve Yenikapı iskelelerine deniz otobüsü ve yolcu teknelerimiz hareket edecektir. 6- İlçe merkezlerimizden miting alanına yeterli sayıda otobüslerimiz kalkacaktır. 7- Transfer noktalarındaki ring hizmetlerimiz saat:11:00 itibariyle başlayarak sürekli devam edecektir. 8- Miting sonunda da aynı noktalara aktarma ve transferler gerçekleştirilecektir. İstanbul Anadolu Yakası İçin: 1- Söğütlüçeşme-Avcılar metrobüs hattını kullanacak vatandaşlarımızın, Cevizlibağ Durağı’ndan miting alanına transferleri ring araçları (otobüsler) ile gerçekleştirilecektir. 2- Anadolu Yakası’ndaki ilçelerimizin Üsküdar ve Kadıköy iskelelerine ring seferleri yapılacaktır. 3- Üsküdar ve Kadıköy İskelelerinden Eminönü iskelesine AK Parti Vapurları ile seferler düzenlenecektir. 4- Eminönü’deki Üsküdar ve Kadıköy iskeleleri önünden miting alanına sürekli sefer yapacak ring araçları (otobüsler) bulunacaktır. 5- Deniz otobüsleri ile Yenikapı’ya gelen vatandaşlarımız burada bekleyecek ve ring araçları (otobüsler) ile miting alanına transfer edileceklerdir. 6- Zeyport Limanı’na gelecek vatandaşlarımız buradan miting alanına yönlendirileceklerdir. 7- Pendik’ten Haydarpaşa’ya saat 12.00’de AK Parti Treni kalkacaktır. Haydarpaşa’dan ise AK Parti Vapuru ile miting alanına transfer gerçekleştirilecektir. 8- Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe, Bostancı, Beykoz, Üsküdar, Kadıköy, Sarıyer, Beşiktaş iskelelerinden Zeyport ve Yenikapı iskelelerine deniz otobüsü ve yolcu teknelerimiz hareket edecektir. 9- İlçe merkezlerimizden miting alanına yeterli sayıda otobüslerimiz kalkacaktır. 10- Transfer noktalarındaki ring hizmetlerimiz saat 11.00 itibariyle başlayarak sürekli devam edecektir. 11- Miting sonunda da aynı noktalara aktarma ve transferler gerçekleştirilecektir. www.akpartiistanbul.com
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (09-04-2010 Saat 16:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() reyiz hangisiyle gelecen sen
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Tam karar vermedim gelip gelmeme konusunda.
Bizim semt Kağıthaneye bağlı,Gültepe'den otobüs kalkarsa bedavadan gelirim tabi ![]() Eğer burda otobüs bulunmazsa,Kağıthane'ye gidip otobüs arıcak halim yok,giderim Beşiktaşa binerim vapura gelirim meydana ![]() Kağıthane ilçe başkanlığının sitesine bakıyorum bomboş hiç bilgi yok,arabalarda duyuru da yapmıyor. Organizasyon eksik. Konu Hüdaverdi tarafından (09-04-2010 Saat 16:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() reyiz teşkilatlar araba kaldırcak...
git dayan kapılarına... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Kapnın yerini bilsem kolay
![]() Bugünsabah yürüyüşe çıktım,hem biraz oksijen alayım ( ![]() Gelsinler kapıma ![]() Kağıthaneye gidemem arayamamda,zaten bağırsakları fena bende,tam karar vermedim. Heves var ama kesinleşmediği için yarılıyor elbet ![]() Tek başımada sevmem hem napayım diyorum ama gidecem yaw bu fırsatı bir daha bulamam diyorum bazen. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() iyi çalışmışlar helal olsun...
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Nihayet araç geçti anons yaptı.Gülpete/Harmantepe mahallesinde saat 13:00'da otobüsler hareket edecek...
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() reyiz atla gel işte...
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Gelcem,zaten harmantepedeyim ben,meydan 2 dakika uzaklıkta bize bizim burdan kalkmasaydı fena şaşırdım.Gültepenin merkezi çünkü,nufusu desen o biçim fazla.Muhtar,belediye başkanı ak partili zaten,iyi oldu otobüs kalkması.
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() tamam reyiz buluşuruz orda...
reyiz monitörü getireyimmi(: |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|