AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 12-30-2009, 11:21   #1
Kullanıcı Adı
EZEL
Standart Kemal KILIÇDAROĞLU nun rezil olması
Hatırlayalım yeniden

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

O bir üçüncüsü neydi çok merak ettim )

EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-30-2009, 12:18   #2
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
CROSSPASSENGER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki neden sadece o gencin konuşması var? Neden objektif bir perspektif ile, Kılıçdaroğlu'nun da cevabı verilmiyor. Bu tek taraflı bir bakış açısı olmuyor mu? Sadece o gencin söylemlerinin ele alınması bence objektiflikle ve demokrasi ile bağdaşmaz. Ayrıca kaldı ki, Kılıçdaroğlu son derece saygı ve sükunetle dinledi. Acaba iktidar partisinden biri veya birilerine bu şekilde eleştiri gelse bu kadar saygı ve hoşgörü ile dinler mi? Hayır dinlemez. Zira bunun örneklerini de çok gördük. Örneğin, meclisteki, Kılıçdaroğlu ve Fırat tartışmasında Dengir Mir Fırat'ın, Kılıçdaroğlu konuşurken, meclisin tavanına bakması, Melih Gökçeğ'n yine Kılıçdaroğlu ile olan canlı yayındaki dialog(!) şeklini herkes görmüş iken, burada sadece biri veya birilerini demokrasi ile bağdaşmayacak bir şekilde tek taraflı olarak yayınlanması son derece yanlış.
Bak hep neden ? diyorsun ben nedenini söyliyeyim birinci ben bu videoyu hazırlamadım ekleyene sipariş etmedimde youtubeden ekledim sonra biz mesala facebookta partimiz ve liderimiz aleyhinde fake ve yanlı tektaraflı video hazırlayanlarada bu tepkiyiz göstermenizi bekleriz .
Alt 12-30-2009, 13:03   #3
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
O videoyu koymanız, o görüntüleri destekler niteliktedir. Kaldı ki, sorularımın cevabını verebilmiş değilsiniz. Kaldı ki, başlıkta bile üslubunuz son derece yanlış. Diyorsun ki, ''Fecebook v.b. gibi yerlerdeki tek taraflı videolara neden bu tepkiyi göstermiyorsun?'' Sanırım sizler, muhalefetin ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz. Kaldı ki, ben Kılıçdaroğlu'nun son derece saygı ile dinlemesine dikkat çekmek istedim, sen olayı farklı mecralara sürüklüyorsun.
Muhalafet kendi yapmadığı birşeyi ön plana çıkarmalıki iktidardan farkı olsun Kendisininde yaptığı bir şeyi eleştiriyorsa ya kendinden haberdar değildir yada üç kağıtçıdır . O program bir vitrindir vede canlı yayınlanmaktadır. Programın formatı belli oraya siyasetçileri öğrenciler pohpohlasın diye getirmiyorlar demi ?Kılıçdaroğlu neden saygısızlık yapsınki yani .
Alt 12-30-2009, 13:50   #4
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Sen önce muhalefet kelimesinin sözlük manasına bak oldu mu* Ama hala daha idrak edemediğin bir şey var. AKP - CHP farkı demişsin ya evet fark var. Felsefesi farkli kültürü varkli. Kılıçdaroğlu saygı ile dinlerken sizinkilerkarşısındakini konuşturma nezaketini bile göstermezler ki, bunun örneklerıni gördük.
SONUNA KADAR İZLE AMA SONUNA KADAR

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Alt 12-30-2009, 14:10   #5
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Kusura bakma da hiç işim olmaz. Erdoğandan seçmeler - saçmalar dinleyemem. Zira haftalardır, eylem yapan tekel işçilerine sessiz kalan, onları görmezden gelen, vatandaşın birine ''senin de çocuğun işsiz kalsın'' diyen birinin sözlerine tamah etmem ben. Çıkarttığı yasa ile milletvekillerinin tüm özlük hakları korunurken, -ki buna ahmet türk ve tüğluk da dahil- emmekçinin ölük haklarını tırpanlayan birinin söylemleri beni pek enterese etmez.
ENTERESE ETMİYORSA BURDA NE İŞİN VAR ?
Alt 12-30-2009, 14:32   #6
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Hitabeds sanatından uslubdan bahsederken kendisi bir siyasetçiye malesef ki yakışmayacak tarzda söylemlerde bulunması çok acı.Ellerinde hiçbir şekilde belge bilgi olmadan sağa sola bu şekilde konuşması çok talihsiz.
Bak enterese etti seni şimdi
Alt 12-30-2009, 16:53   #7
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Eyvallah kardeşim videolar harikaydı gerçekten.Emeğine sağlık.
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2010, 05:18   #8
Kullanıcı Adı
Seyyah
Abbasım hayırdır müdehale edemedin? Şaşırdın heralde O GENÇLER! den değil diye?
Kılıcdaroğlunu hiç saymıyorum
Keşke o konusanla tanısabilsem bi yemek ısmarlardım
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2010, 15:21   #9
Kullanıcı Adı
adanalı
bunlar herzaman rezil
adanalı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2010, 17:55   #10
Kullanıcı Adı
İntifada
HELAL OLSUN uğur dündarsız insan karşısına çıkınca böyle terliyosun işte naparsın:D
kağıttepeye kaçarsın artık :D

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)