AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 06-17-2010, 19:47   #1
Kullanıcı Adı
novek
Standart Kemal Kılıçdaroğlu Vakit muhabirini fena bozuyor
http://www.youtube.com/watch?v=i0C5NJsnIds

video buradan..
http://vtunnel.com/index.php/1010110...bb4dbfd86debe5

novek isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-17-2010, 19:57   #2
Kullanıcı Adı
redyellow
Hakkaten çok bozmuş

Vakıfbank kızınızı sınavsız işe almış, bununla ilgili açıklama yapacakmısınız diyor, kemal adam gibi cevap verceğine polemik yapıyor.

bi de muhabire ADAM GİBİ ARAŞTIR diyor, utanmaz kemal, daha nasıl araştırcak gazete, gelmiş sana soruyor, adam gibi cevap versene!
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-17-2010, 19:59   #3
Kullanıcı Adı
novek
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hakkaten çok bozmuş

Vakıfbank kızınızı sınavsız işe almış, bununla ilgili açıklama yapacakmısınız diyor, kemal adam gibi cevap verceğine polemik yapıyor.

bi de muhabire ADAM GİBİ ARAŞTIR diyor, utanmaz kemal, daha nasıl araştırcak gazete, gelmiş sana soruyor, adam gibi cevap versene!
ben chp li degilim ama burda kemalı haklı buldum sende biraz tarafsız bakabilirsin olaya.
kadıkoyun ismini degiştircek diye asılsız haber yapmış diye tepki gosteriyor orda kemal.
Alt 06-17-2010, 20:06   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Vakıfbank’ta Memurluk için giriş sınavı yapılacaktır.

Sınava Katılacak Adayların:

- Türk Vatandaşı olması,

- Kamu Hizmetlerinden yasaklı olmaması,

- Görevini yapmaya engel olabilecek beden ve ruh sağlığı bozukluğu bulunmaması ve erkek adayların fiilen askerlik hizmetini yapmış olmaları,

- En az 4 yıllık eğitim veren Üniversitelerin; İktisadi ve İdari Bilimler, Maliye, Kamu Yönetimi, Ekonometri, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İş İdaresi, İktisat, İşletme, Siyasal Bilgiler Fakülteleri, Endüstri ve İşletme Mühendisliği ile en az 4 yıllık eğitim veren Uygulamalı Bilimler, Uygulamalı Yabancı Diller ve Diğer Yüksekokulların; Bankacılık, Finans, Sigortacılık, Muhasebe ve Uluslararası Ticaret Bölümleri mezunu olmaları veya yetkili makamlarca bunlara eş değerliği tespit edilmiş yabancı öğrenim kurumlarından mezun olmaları,

- 01.08.2009 tarihi itibariyle; erkek adayların (28), bayan adayların (26) yaşını, Yüksek Öğrenim Kurumu’nca kabul edilen fakülte veya yüksek okullarda (2) yıllık lisans üstü eğitimi bitirmiş olan erkek adayların (30), bayanların (28) yaşını doldurmamış olmaları,

- 2007, 2008 veya başvuru süresinde sonuçlarının açıklanması halinde 2009 yıllarında yapılan KPSS sınavına girerek KPSSP1, KPSSP2 ve KPSSP3 puan türünden en az birinden 100 üzerinden en az 65 ve üzeri puan almış olmaları,

- Çalışmak için başvurdukları il veya ilçede en az 2 yıldır ikamet ediyor olmaları, gerekmektedir.

Diğer Hususlar:

- Personel alımı planlanan yerler aşağıda belirtilen internet adresinde yer almaktadır.

Adayların bunlardan yalnızca birini, en az 2 yıldır ikamet ettiği adresine göre tercih etmesi gerekmekte olup, birden fazla tercih yapılması durumunda başvurusu geçersiz sayılacaktır.

- Başvurular değerlendirilirken, adayların ikametgah adresine göre tercih ettiği yer bazında KPSS puan sıralaması yapılarak puanı en yüksek adaydan başlanarak adaylar sınava çağrılacaktır.

- Başvuruların değerlendirilmesi sonucunda, aranılan şartları taşıyanlara sınavın şekli, yeri ve tarihi ayrıca bildirilecektir.

Sınava Başvuru:

Adaylar başvurularını Bankamızın www.vakifbank.com.tr adresinde yer alan,“Sınav Başvuru Formunu” eksiksiz ve doğru olarak doldurup, söz konusu formu en geç 03.08.2009 Pazartesi günü, saat 17.00’ye kadar elektronik ortamda Bankamıza transfer etmek suretiyle yapacaklardır. Belirtilen tarih ve saatten sonra yapılan başvurular ile şahsen ya da posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Sınava başvuru aşamasında adaylardan herhangi bir belge talep edilmeyecek, adayın başvuru formunda belirttiği bilgilerin doğruluğu (TC kimlik numarası ile KPSS puanı ve okul bilgileri) Banka tarafından kontrol edilecektir.

Adayların bu hususları dikkate almaları gerekmektedir.
Vakıfbank şimdiye kadar kimi sınavsız almış?

Bak bide bu var aynı sakinlik neden yok?

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Alt 06-17-2010, 20:11   #5
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
novek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben chp li degilim ama burda kemalı haklı buldum sende biraz tarafsız bakabilirsin olaya.
kadıkoyun ismini degiştircek diye asılsız haber yapmış diye tepki gosteriyor orda kemal.

Tarafsız bakarsak şöyle olması lazımdı sayın novek:

Muhabir soru soruyor, "kızınız vakıfbanka imtihansız alınmış, böyle iddia var, bu konuda açıklama yapacakmısınız"

soru bu.

Şimid adam gibi bir adam olsa karşıdaki kişi ne demesi lazım:

- bu haber doğrudur evet kızım imtihansız işe alınmıştır, şu şu şu maddeden yararlanmıştır.

veya

- hayır bu haber yanlıştır, yanlış bilgi, yalanlıyorum.

Bunları demesi gerekir.

Adam kemal efendi ne yapıyor:

Adam gibi cevap verememenin ezikliğiyle sokak jargonuyla konuşuyor ve çok büyük terbiyesizlik yapıyor.

Adam gibi araştır diyor, gazetesi gelmiş kendisine soruyor bizzat, bundan daha iyi araştırma olurmu?

niye mertce hayır veya evet diyemiyor da konuyu saptırıyor.

Bu adam değilmiydi torununu sigortalı yaptıran?

Utanmaz adam bi de muhabire ders verecek güya!

Üstelik bu olay çok eski bir olay. Bir seneden fazla oldu.

niye bunu şimdi paylaştınız bunu da anlamadım.

Kadıköyün ismi ile ilgili söyleyecekleri varsa onu tutar gazeteye yapar, muhabirin ne suçu var, o haberi yapan başkası, söylememişse yalanlasın, kemal burda sıkışmış, sıkıştığı için adam gibi verecek cevabı olmadığı için böyle yapmış.

KADIKÖYÜN İSMİNİ DEĞİŞTİRECEK dediği yazı MİZAH YAZISIYDI!

Bunu ciddi sanıp muhabire hava atıyor!

Alıntı:

Kılıçdaroğlu, Kadıköy'ün adını değiştirecek (MİZAH)

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu (nam-ı diğer Turist Kemal) İstanbul'u rehber eşliğinde tanıma turlarını sürdürüyor. Dün de şehrin Anadolu yakasında incelemelerde bulunan Kılıçdaroğlu, yaptığı bir konuşmayla Kadıköylüleri kızdırdı.

Kadıköy "Hakimköy" mü olacak?

Kadıköy Bağdat Caddesindeki seçim bürosunun açılışında vatandaşlara hitap eden Kılıçdaroğlu, kaş yapayım derken göz çıkardı. Turist Kemal, şu sözleriyle pot kırdı;

"Sevgili Kadıköylüler; size şimdiden büyük bir müjde veriyorum. Malum kadılar gerici şeriat yönetimin hakimleridir. Osmanlı döneminde görev yapmışlardır. İşte bu kadı kelimesi, ilerici ve çağdaş kimlikleriyle tanınan siz değerli Kadıköylülere yakışmamaktadır. Büyükşehire şayet başkan olursam ilk işim buranın adını 'Hakimköy veya Yargıçköy' yapmak olacaktır. Hangisi olacağı yönünde tercih size aittir. Gerekirse referandum yapar, sizin hakim veya yargıç şeklinde sandıktan çıkacak tercihinize saygı duyarım" dedi.

Bu sözleri üzerine büyük tepki alarak yuhalanan Kılıçdaroğlu neye uğradığını şaşırdı. İl Başkanı durumu toparlamak için söz aldıysa da semt sakinlerini yatıştıramadı.

Bu arada Fenerbahçeli taraftarlar da bu açıklama üzerine kısa zamanda seçim bürosunun önünde toplanarak protesto gösterisinde bulundular. Kemal Kılıçdaroğlu'nu ezeli rakipleri Galatasaray'a hizmet etmekle suçlayan taraftarlar "biz yıllardır Şükrü Saraçoğlu Stadındaki maçlarda 'burası Kadıköy, buradan çıkış yok' diye tezahürat yaparız. Semtimizin ismi değişirse 'burası Hakimköy, buradan çıkış yok' sloganı çok cılız kalır ve bize yakışmaz. Zaten utancımızdan ve de karizmayı çizdirmemek için hayatta böyle bir sloganı atmayız. Atıp da Cimbomluları kendimize güldürmeyiz" dediler.

Fenerli taraftarlar, Kılıçdaroğlu seçim bürosunu terkederken "Burası Kadıköy, burdan çıkış yok" ve "beşyüz yıllık Kadıköy, olur mu hiç Hakimköy" diye bağırdılar.
http://habervaktim.com/haber/56858/k...cek_mizah.html

Bakı yazıda kocaman MİZAH diye yazıyor

Alıntı:

Gerçeği mizah, mizahı gerçek zannetti!

Habervaktim'in, geçtiğimiz yıl Almanya'da PKK terör örgütü yetkilisi Mustafa Günel ile görüştüğüne dair yayınladığı şok belge hakkında konuşan CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, “Haberi bir mizah unsuru olarak görüyorum” dedi. Kılıçdaroğlu, Rıfat Yörük imzalı “Kadıköy'ün ismini Hakimköy olarak değiştirecek” başlıklı mizah yazısını da gerçek sanarak, “Siz yalancısınız. Ben Kadıköy'ün ismini falan değiştirmeyeceğim” demişti.

http://www.habervaktim.com/haber/691..._zannetti.html

Gerçek habere MİZAH UNSURU OLARAK GÖRÜYORUM diyor, MİZAH yazısını ise GERÇEK SANIYOR!
Alt 06-17-2010, 20:13   #6
Kullanıcı Adı
İntifada
ne olacak abi ya cehapede şaşırmaycaksın bunlara...
trafoyu mescit zanneden vekili var daha ne diyelim
yoldaş sende gandirellayı savunur oldunya daha birşey demem...

Alt 06-17-2010, 20:16   #7
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne olacak abi ya cehapede şaşırmaycaksın bunlara...
trafoyu mescit zanneden vekili var daha ne diyelim
yoldaş sende gandirellayı savunur oldunya daha birşey demem...
Evet gerçekten, trafoyu mescit sanıp gazetecileri toplayıp rezil olmuştu bu chplinin birisi değil mi?

Tam komik bunlar ya
Alt 06-17-2010, 20:23   #8
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
İşte bu yüzden ke-mal (:

O haber değildi MİZAH'tı..
Habervaktim'deki MİZAH konusunu kılıçdaroğlu HABER sanıp YALAN SÖYLEDİNİZ diye muhabiri "yalan haber" yapıyorsunuz diyerek öteliyor..

Vakit muhabirini bozuyormuş..

Ben buna daha ne diyeyim?
Bu zihniyete daha ne diyelim?
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-17-2010, 20:30   #9
Kullanıcı Adı
novek
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İşte bu yüzden ke-mal (:

O haber değildi MİZAH'tı..
Habervaktim'deki MİZAH konusunu kılıçdaroğlu HABER sanıp YALAN SÖYLEDİNİZ diye muhabiri "yalan haber" yapıyorsunuz diyerek öteliyor..

Vakit muhabirini bozuyormuş..

Ben buna daha ne diyeyim?
Bu zihniyete daha ne diyelim?
Kılıçdaroğlu, Kadıköy'ün adını değiştirecek (MİZAH)

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu (nam-ı diğer Turist Kemal) İstanbul'u rehber eşliğinde tanıma turlarını sürdürüyor. Dün de şehrin Anadolu yakasında incelemelerde bulunan Kılıçdaroğlu, yaptığı bir konuşmayla Kadıköylüleri kızdırdı. Kadıköy "Hakimköy" mü olacak?

Kadıköy Bağdat Caddesindeki seçim bürosunun açılışında vatandaşlara hitap eden Kılıçdaroğlu, kaş yapayım derken göz çıkardı. Turist Kemal, şu sözleriyle pot kırdı;

"Sevgili Kadıköylüler; size şimdiden büyük bir müjde veriyorum. Malum kadılar gerici şeriat yönetimin hakimleridir. Osmanlı döneminde görev yapmışlardır. İşte bu kadı kelimesi, ilerici ve çağdaş kimlikleriyle tanınan siz değerli Kadıköylülere yakışmamaktadır. Büyükşehire şayet başkan olursam ilk işim buranın adını 'Hakimköy veya Yargıçköy' yapmak olacaktır. Hangisi olacağı yönünde tercih size aittir. Gerekirse referandum yapar, sizin hakim veya yargıç şeklinde sandıktan çıkacak tercihinize saygı duyarım" dedi.

Bu sözleri üzerine büyük tepki alarak yuhalanan Kılıçdaroğlu neye uğradığını şaşırdı. İl Başkanı durumu toparlamak için söz aldıysa da semt sakinlerini yatıştıramadı.

Bu arada Fenerbahçeli taraftarlar da bu açıklama üzerine kısa zamanda seçim bürosunun önünde toplanarak protesto gösterisinde bulundular. Kemal Kılıçdaroğlu'nu ezeli rakipleri Galatasaray'a hizmet etmekle suçlayan taraftarlar "biz yıllardır Şükrü Saraçoğlu Stadındaki maçlarda 'burası Kadıköy, buradan çıkış yok' diye tezahürat yaparız. Semtimizin ismi değişirse 'burası Hakimköy, buradan çıkış yok' sloganı çok cılız kalır ve bize yakışmaz. Zaten utancımızdan ve de karizmayı çizdirmemek için hayatta böyle bir sloganı atmayız. Atıp da Cimbomluları kendimize güldürmeyiz" dediler.

Fenerli taraftarlar, Kılıçdaroğlu seçim bürosunu terkederken "Burası Kadıköy, burdan çıkış yok" ve "beşyüz yıllık Kadıköy, olur mu hiç Hakimköy" diye bağırdılar.

mizahta olsa haberin seviyesi malüm

Habervaktim, Kılıçdaroğlu'nun gardını böyle düşürdü

Habervaktim'in ses getiren mizahi haberleri çoğu zaman gerçek sanılıyor.

(gerçek sanılıyorsa neden sözde mizah adında haber yapıyorsun.)

mizah ise kendi yandaşın oldugun parti ile ilgili neden mizah yapmıyorsun nasıl olsa mizah gerçek degilya.

Konu novek tarafından (06-17-2010 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir..
Alt 06-17-2010, 20:35   #10
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Ee? Aynı, benim dediğim MİZAH konusunu alıntılamışsınız işte?..
Kılıçdaroğlu'nun kafa yapısını sunmuşsunuz bize işte?..

Yok yani iyi baktım, bana cevap olarak yorum katarak mı cevap yazdınız diye ama, yok. Sizin konunuzun fos olduğunu belirten yorumumu kanıtlayan bir 'yazı bütünü' sunmuşsunuz..
"Yorumsuz" olarak..

Teşekkürler. (:
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)