![]() |
#1 |
![]() ![]() Fenerbahçe'nin efsanevi forvet oyuncusu Lefter'i “kaleci” yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şimdi de Başbakan Erdoğan'ın yüklendiği romancı Paul Auster'i “gazeteci” sandı… CNN Türk televizyonunda yayınlanan ''Tarafsız Bölge'' programına katılan Kılıçdaroğlu, Amerikalı yazar Paul Auster'ın ''Tutuklu gazeteciler olduğu için Türkiye'ye gelmeyeceği'' yönündeki açıklaması üzerine Başbakan Erdoğan'ın ''Gelsen ne olur, gelmesen ne olur'' dediğinin hatırlatılması üzerine, şunları söyledi: ''Sayın Başbakana önerim, Sayın Auster'ı da gazetesinden etsin. Sayın Mehmet Altan'ın başına geleni diğeri için de yapabilir. Tahammül edemiyor. Bir gazeteci, 'Türkiye'de bu kadar tutuklu gazeteci varsa ben gelmem' diyor. Protesto ediyor. Boşuna yapmıyor bunu. 'Ben, Çin'e de gitmem' diyor. Demokrasi askıda buralarda. Özgürlükler, insan hakları askıda.'' GOLCÜYÜ KALECİ YAPTI! Daha önce bir çok kez yaptığı gaflarla bilinen Kılıçdaroğlu, Fenerbahçe sevgisinin nedenini Lefter'in kaleciliğine bağlamıştı: Ben Fenerbahçeli Lefter'i çok severim. Lefter çok iyi bir kaleci olduğu için ben de F.Bahçeli olmuştum… Habervaktim.com
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|