![]() |
#1 |
![]() CHP`nin yaptığı açıklamalarla çok tartışılan milletvekillerinden Arıtman, "Halkın kararına saygı duyacağız. Demek ki biz ‘hayır`ın gerekçelerini yeterince iyi anlatamadık. Sayın Başbakan daha iyi anlattı demek ki" derken ülkesi ve çocukları adına üzgün olduğunu söyledi.
Referandumdan çıkan evet sonucuna çok şaşırmadığını ifade eden Arıtman asıl bombayı ise bu noktada patlattı. Arıtman, "Türkiye`de gerçek anlamda demokrasi var demek için işsizliği, eğitimsizliği ortadan kaldırmamız lazım. ‘Evet` ve ‘hayır` oylarına bir bakarsak eğitim düzeyinin yüksek olduğu yerlerde `hayır` çıkıyor. Eğitimsizliğin, yoksulluğun çok olduğu yerlerde `evet` çıkıyor” yorumunda bulundu. analizmerkezi
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sen hiç üzülüp, dertlenme millet kararını dün verdi..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ne dediğini bilmeyen konuşma özürlü parti başkanınıza daha çok uymadımı bu eğitim hikayeniz..?
Yok cancazım siz evriminizi tamamlayamadığınız için kafanız pasmayi.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bir de kendilerini aydın, kültürlü zannederler ya...gülmemek elde değil.."medeniyet dediğin açmaksa bedeni hayvanlar bizden daha medeni" diye bir söz var bilir onlar..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Kendilerinin eğitimli olduğunu daha bi iyi anlıyorum konuşmalarından
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Chp'nin halktan ne kadar uzak olduğunu, bu vesileyle bir kez daha gayet net bir şekilde anlamak mümkündür..
Halktan bu kadar uzak olarak, sadece 'halk' ibaresinin parti ismi içerisinde geçmesinden ibaret olan ve bu şekilde davranarak kendilerini halktan üstün görme politikası güderek, nereye kadar genişleyebileceklerini düşünüyorlar..Bu da merak konusu doğrusu.. Her neyse.. Zaten halk görüyor ve de gereğini seçimlerde layıkıyla şükür ki yerine getiriyor. Onlar kendi zırvalarını kendileri söyleyip, kendileri dinlemeye devam etsinler.. Her daim batışlarını, rezil rüsva oluşlarını görmeyi Allah nasip etsin.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Egitim ne gezer bunlarda ya dikkat ederseniz hepsi. kendi özelliklerini kaybetmis
Birilerine benzemek gayretindeler. Hani bir söz var ya kürkünden cikmis baska kürke bürünmüs gülünc hale düsmüs. Bunlar bunun tipkisinin aynisi.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Eğer ki b yaratık kadın milletvekili olmasa idi ne olurdu...
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Onun hesabına göre yapalım bir dahaki seçimi. Bir üniversitelinin oyu 100 çobanın oyuna denk olsun...
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|