05-06-2009, 16:09 | #1 |
Kendi objektifimden... (Bursa)
Bursadan genel bir görüntü:
Bursada bir bahçeden görüntüler: Bursadan Ankara'ya dönerken karlı dağlar... Nisan ayının 20 sinde.. bir taraf yemyeşil.. bir taraf karlı dağlar... Araba giderken çekilmiştir ve benim gibi bir acemi tarafından çekilmiştir, kusura bakmayınız Buyrun: Bu da yine karlı dağların Arabanın içinden çekimi:
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-07-2009, 16:24 | #2 |
Nisan ayındaki bursa seyahatimden kalan iki fotoğrafı daha eklemek istiyorum, dün unutmuşum:
Bu kaldığımız binanın bahçesinden: Bu da yolda arabayla giderken: Ön plana dikkat edin, ağaç çiçek açmış: beyaz... Arka plana bakın, dağda kar: yine beyaz! Güzel ülkem benim! |
|
05-07-2009, 16:41 | #3 |
Ülkemizin her köşesi güzeldir.Fakat yeşil bursamız anlatılmayacak kadar güzeldir.Seyhat esnasında çektiğiniz görüntüler çevre yolu civarından.Gezip görülecek o kadar güzel yerler var ki..Ha bu arada sessiz sedasız gelip-gitmişsiniz haber verseydiniz karşılardık sizi.
|
|
05-07-2009, 16:45 | #4 |
Teşekkürler resimler için
|
|
05-07-2009, 16:47 | #5 | |
Alıntı:
Evet gerçekten ülkemiz güzel ama bursa da pek güzel, çok beğenirim bursayı. Siz bursadamıydınız? Bilmiyordum, keşke bilseydim Bi iskenderinizi yerdik Perşembe akşamı geldik, cuma günü ulu cami yakınında bir salonda program vardı, onu yaptık. Cumartesi sabahı da ankaraya doğru yola çıktık. Sizin bursada olduğunuzu bilseydim ve vaktimiz de olsaydı emin olun görüşmekten mutluluk duyardım. Selamlarımla. |
||
05-07-2009, 17:24 | #6 | |
Alıntı:
|
||
05-07-2009, 17:27 | #7 |
Bağrından koskoca bi devlet çıkarmış, Osmanlı başkenti Bursa...
Şanlı sultan Osman Gazi'nin vasiyeti Bursa... Ülkenin tarihini hâlâ yaşayan ender şehirlerinden biri Bursa.. -- Teşekkürler paylaşım için.. |
|
05-07-2009, 17:35 | #8 | |
Alıntı:
Sizin ikamet karşısında: bursa-muş görünüyor, kararsız kaldım Şaka bir yana da gerçekten hiç dikkatimi çekmedi, aklıma da gelmedi, ya bursada kimler var diyerek baksaydım belki de görürdüm. Neyse, bi dahaki sefere iskenderinizi yeriz |
||
05-07-2009, 17:41 | #9 | |
Alıntı:
|
||
05-07-2009, 20:08 | #10 |
Çok güzel çekmişsin kardeşim emeğine sağlık, hareket halindeyken resim çekmek zor iştir...(+)
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|