AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 01-05-2009, 17:26   #1
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart Kewell: Ezan Sesi Bana Huzur Veriyor

Cimbom'un Avustralyalı oyuncusu Harry Kewell, Türkiye'yi çok sevidiğini ve en çok camilerden etkilendiğini söyledi.

Evinin bir camiinin yanında olduğunu söyleyen yıldız oyuncu, "Bütün camileri nefes kesici buluyorum. Ezan sesi bana huzur veriyor. Dua etmek beni sakinleştiriyor" dedi.

Evinin yanında bir cami olduğunu belirten Kewell, "Ezan sesiyle huzur buluyorum. Çok etkileyici mimarileri var" dedi. Ailesinin Türkiye'ye alıştığını belirten yıldız oyuncu, oğlunun en çok çayı sevdiğini söyledi.

TARAFTARLARIMIZ MÜTHİŞ

G.Saray taraftarının çok etkileyici bir yanının olduğunu belirten Kewell, "Liverpool ile karşılaştıramayız. Bizim taraftarımızda adanmışlık var. Almanya'da 62 bin kişilik statta 40 bin taraftar bizi destekledi. Avrupa'nın her yerinden bizi desteklemeye geldiler. O anı unutamam" dedi.

SÜPER LİG KALİTELİ

Tecrübeli yıldız, "Avrupa'da Premier Lig, İspanya La Liga ve İtalya Serie A'dan sonra en çok tercih edilebilecek lig Türkiye. Burada da Premier Lig gibi, futbol sert ve hızlı oynanıyor" ifadelerini kullandı.

takvim

Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-05-2009, 17:28   #2
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
bravo.. ya nouma kadar giremesen de şimdi gözüme girmeye başladın..
Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2009, 18:12   #3
Kullanıcı Adı
politikaci
Aslanım beniiiim
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)