AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 09-01-2010, 16:08   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Kılıçdaroğlu, başörtüsü sorularını cevapsız bıraktı
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın başörtüsünü birlikte çözelim önerisine yinelik bir cevap vermedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'dan ayrılışı sırasında Başbakan Tayyip Erdoğan'ın dün Tekirdağ'dan yaptığı "Eğer samimiysen, 13 Eylül'den önce oturalım başörtüsünü çözelim." önerisini cevapsız bıraktı. Bu yöndeki soruya "O bana bir soru soruyor. Ama ben ona daha önce bir soru sormuştum. Sayın Başbakan, bu soruya önce yanıt versin" şeklinde cevap veren Kılıçdaroğlu, 7 Eylül'deki Antalya mitingine eski genel başkan Deniz Baykal'ın da katılmasını istediğini söyledi.

BAŞÖRTÜSÜ SORUSUNU YANITSIZ BIRAKTI

Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'ya hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Başörtüsü konusunda CHP eğer samimiyse 13 Eylüle kadar gelsin, çözelim" şeklindeki sözlerini hatırlatarak, "Sizin bir yanıtınız olacak mı?" sorusuna Kılıçdaroğlu, "Ben Erdoğan'a daha önce bir soru sormuştum. Benim sorum şuydu. 2006 tarihinde TBMM'ye Sayın Başbakan'ın imzasıyla bir kanun teklif geldi. Bu teklif, terör örgütünün kurucusu ve üyelerine af getiriyor. Bu terör örgütünün kurucusu kim? Sayın Başbakan, bu soruya önce yanıt versin. Ondan sonra benim düşüncelerimi sorarsa, büyük bir samimiyetle açıklarım. O bana bir soru soruyor. Ama ben ona daha önce bir soru sormuştum." diye konuştu.

BAYKAL'I ADANA MİTİNGİNE DAVET EDECEK

Kılıçdaroğlu, bir başka gazetecinin "7 Eylüldeki Antalya mitingi için Sayın Baykal'ı arayıp davet edecek misiniz? Bir konuşma yapmasını isteyecek misiniz?" sorusuna, "Sayın Baykal gelirse, bundan büyük bir mutluluk duyarım. Konuşma yaparsa daha da mutlu olurum" diye cevap verdi. Kılıçdaroğlu, "Arayıp davet edecek misiniz?" şeklindeki soruyu ise "Elbette, niye olmasın?" şeklinde cevapladı.

Dünya Bülteni / Haber Merkezi

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-01-2010, 16:19   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
İyice aklı dengesini kaybetti,ula başbakan sana soru mu soruyor ? samimiysen gel çözelim diyor.

Bunlar böyledir.
İlk önce ''yasak'' derler.
Arından ''çözücez'' derler.
Sonra derin bir sessizlik.

Sonra al tekrardan başa.
Alt 09-01-2010, 16:32   #3
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
işine gelmeyince ne yapsın köftehor...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2010, 16:39   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
novekin amcaoğlu yav
Alt 09-01-2010, 16:42   #5
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Novek2...
Vizyonda...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)