AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Alt 03-14-2011, 20:04   #1
Kullanıcı Adı
Ammar
Standart Kılıçdaroğlu ilk kez doğru bir şey söyledi.
''Herkes İstediğini Giyer Size ne''

Önceki gün, Etimesgut Kent Konseyleri Binasında, CHP Ankara İl Başkanlığı’nın düzenlediği Aile Sigortası Projesi tanıtım toplantısın da Kemal Kılıçdaroğlu aynen şöyle diyordu "Sizi bölüyorlar. Bölenler erkekler, onu da söyleyeyim. ...Efendim şu bayan başörtülü, efendim bu türbanlı, bunun başı açık, yok bu mantolu, yok bu çarşaflı sana ne kardeşim, herkes istediği gibi giyinir...".

İnanmadınız değil mi? Sanki çarşaf yırtarak, kinlerini ortaya koyanlar CHP'liler değilmiş gibi, sanki İslami hicab ile okumak isteyen bayanların önünü açan yasal değişiklikleri, Anayasa Mahkemesine götürenler CHP değilmiş gibi? Sanki ikna odalarının başrol oyuncusu Nur Serter CHP’nin milletvekili değilmiş gibi?

Seçim zamanı yaklaştı ya yüzsüzler, halktan oy almak için her taklayı atarlar artık. Bunu özellikle, CHP yapar! Müslüman bayan ve erkekler, bu yüzsüzlere kanıp oylarını verirler mi bilmem ama dileğim, bu yüzsüzlere aldananların olmamasıdır.

Kılıçdaroğlu’nun sadece bir sözünü beğendim. O da "…sana ne kardeşim, herkes istediği gibi giyinir..." sözü oldu.

İsteyen çarşaf, isteyen manto giysin, kılık kıyafet kanunu çıkarıp, millete giyim şekli dayatan dinazorlar size ne?

Üniversitelerde, kılık kıyafeti serbest bırakan düzenlemeyi, Anayasa Mahkemesine götüren CHP ve bu düzenlemeyi iptal eden Anayasa Mahkemesi hâkimleri, bırakın kızlarımız, kız kardeşlerimiz istediği gibi örtünsün, giyinsin. Onların ne giydiğinden size ne?

İlköğretim de okuyan ve baliğ olan kızlarımızın örttüğü örtü, neden gözlerinize batıyor? Bırakın bu kızlarımız, istedikleri şekilde okusun. Onların örtülü olarak okumak istemelerinden size ne?

Kamusal alan gibi bir yalan uydurarak, İslami tessetürü, devlet dairelerinden dışlayan sistemin sahipleri, bırakın isteyen, istediğini giysin. Onların giyim şeklinden size ne?

Bir zamanlar çeşitli mesleklerde, başörtülü olarak görev yapan memur avına çıkan müfettiş bozuntuları ve basın mensupları, görevlerini layıkıyla yerine getiren bu memurların ve görevlilerin, kılık ve kıyafetinden size ne?

Hangi askerin eşinin, ailesinin, annesinin, bacısının nasıl giyindiğini öğrenmek için özel gayret sarf eden, onları fişleyen ve daha sonra onları, askeri şuralarda saf dışı eden generaller, paşalar asker eşlerinin, annelerinin, bacılarının giyinme şeklinden size ne?

Toplum mühendisliğine soyunan tüm dinazor kalıntıları, Kılıçdaroğlu ilk kez doğru bir şey söyledi. İnsanların giyim şeklinden size ne? Bırakın insanlar istediği gibi giyinsin!

Kemal Kaplan - (Hürseda Haber)

Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-14-2011, 20:12   #2
Kullanıcı Adı
BlueMoon
ben bunun doğru olduğuna yönelik şüphelerim var. ne melazım söyleyen kılıçdaroğlu sonuçta :D
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)