AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-23-2011, 23:30   #1
Kullanıcı Adı
Bilal Baştan
Standart Kılıçdaroğlu İzmir'i Fuhuş Merkezi mi yapacak? / Yusuf İNAN
İzmir için Tayland önemlidir!

CHP'li İzmirliler de Tayland ismini duyunca heyacanlanır!
İzmir siyaset dünyasında da, Tayland denilince yüzler kızarır, insanları bir gülme krizi alır...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'deki Tayland maceralarını bilmediği için
seçim beyannamesini açıklarken "İzmir'i Tayland gibi yapacağız" deyiverdi. Kılıçdaroğlu'nun bu açıklaması İzmir'i hareketlendirmeye yetti.

Tayland, Baykal döneminde de İzmirli CHP'lilerin gözdesiydi. Hatta EXPO 2015 çalışmaları kapsamında Aziz Kocaoğlu ve bazı meclis üyelerinin Tayland seyahati bizzat CHP Genel Başkanı Deniz Baykal tarafından yasaklanmıştı. O günlerde İzmir'de uçakta perzartif dağıtıldı, dağıtılmadı tartışmaları yaşanmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim bildirgesini açıklarken "İzmir'i Tayland gibi yapacağız" demesi, İzmir'in de Tayland gibi küçük çocukların sex kölesi olarak kullanıldığı bir merkez haline getirileceği endişesi oluşturdu.

Geçtiğimiz aylarda Ukrayna Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç Davos'ta düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu'nda Kılıçdaroğlu gibi "Ukrayna'da bahar aylarında kentlerimizde kadınlar soyunmaya başlayacak. Bu güzelliği görmek mükemmel bir şey" dediği için Ukraynalı kızlar ve kadınlar tarafından aylarca protesto edilmişti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'i fuhuş merkezinin başkenti Taylan'a benzetmesi " Gavur İzmir" nitelemesinden daha aşağılayıcı bir durum.


CHP'nin İzmir'e ilgisi ve sahip çıkması bu kadar işte.

İzmir, onurlu, gururlu ve özgür yapıda insanların yaşadığı bir kent. Kadınları, kızları modern, açık yürekli ama fahişe değil.

Sayın Kılıçdaroğlu bu açıklamaları ile altı milyonluk İzmir'in tek sermayesinin kadınları ve kızları olduğunu mu, ima etmektedir.

Evet İzmir'de her şey kötüye gidiyor. Bunun nedeni Sayın Kılıçdaroğlu'nun belediye başkanlarının beceriksizliğidir. İzmir Halkı CHP'ye karşı tüm özverisini, toleransını kullanmıştır.

Buna rağmen İzmir, CHP'den yeterince destek görmemiştir...

İzmir, bir Antalya ile kıyas edilebilir, İzmir Paris ile de kıyas edilebilir. İzmir asla ve asla Tayland ile kıyas edilemez.

İzmir, çocukların hak ve hukuklarının yok sayıldığı bir ülkeye benzetilemez...

İzmir Halkı demokrasiye gönül vermiş, ahlaklı ve kültürlüdür...

Tayland ile kıyas edilemeyecek kadar da onurludur...

Hiçbir zaman sapıklardan ve sapıklıklardan meded ummamıştır.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu açıklaması nedeniyle İzmir Halkı'ndan özür dilemelidir.

İzmir tarihinde hiç bir zaman fuhuş merkezi olmadı, hiçbir zaman da olmayacaktır...

İzmir'in Kızları hiç bir zaman fahişe olmamıştır... Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'nin böyle bir özlemi varsa kendileri Tayland'a gitsinler.

Yolu bilmiyorlarsa İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte Tayland'a giden ekibe sorabilirler. Onlar kendilerine yolu gösterebilir...

 

Bilal Baştan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-23-2011, 23:37   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
Dünyanın seks merkezisi orası,en çok kızların pazarlandığı,küçük yaşlarından itibaren başladıkları,en büyük ve en ucuz yer orası.
Tek tutundukları seks ve esrar başka bir şey yok.

Midesi kaldıran izmirde chp ye oy versin.
Midesi kaldıran chp ye oy versin.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-24-2011, 00:39   #3
Kullanıcı Adı
HarunAk
Standart
Aklına Tayland' dan başka yer gelmemiş mi?.. Ne demeye böyle birşey demiş?.. Gerçi şaşırmaya gerek yok.. Nede olsa söyleyen K. Kılıçdaroğlu..
HarunAk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-24-2011, 12:11   #4
Kullanıcı Adı
LâHuTî
Standart
Saçmalamış her zamanki gibi..
LâHuTî isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi