|
![]() |
#1 |
![]() CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bayrama Ankara'da giren liderler arasında yer aldı. Kılıçdaroğlu, önceki genel başkanın aksine bayram namazına gitmeyerek ailesiyle birlikte bayramı karşılamayı tercih etti CHP lideri Kılıçdaroğlu saat 10.45 sıralarında eşi Sevim Kılıçdaroğlu ile evinden çıktı. Kılıçdaroğlu'nu önceki gün basında yer alan ve seçim otobüsünde ittiği öne sürülen CHP Sözcüsü ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay ile CHP Genel Sekreteri Önder Sav karşıladı. Kılıçdaroğlu, burada mahalle sakinleriyle bayramlaştı. Kılıçdaroğlu, evinin önünde yaptığı konuşmada, bütün vatandaşların bayramını en içten dilekleriyle kutladığını söyledi. Kılıçdaroğlu, partisinin 87. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Anıtkabir'deki törenlere katılmak üzere Çukurambar'daki evinden ayrıldı. Habervaktim
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Şahsi fikrim bize dini vazifelerimizi yaptığımız zaman birileri tarafından irticaci hatta yobaz yaftasını yapistiranlara kızıyorsam aynı sekilde yapmayanlarada farklı yaftaların yapistirilmasina karşıyım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Haram yemeceksin diye kurandan okuyana bak hele..
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ona her gün bayram yaa her gün bayram namazı kılmaktan yorulmuştur heralde...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() hiç şaşırmadım... ele verir fetvayı kendi...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() banane sanki sevabini bana yazacaklar..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Adam Alevi kökenli gitmemesi normal, zaten namaz kılarken gördüğümde hiç inandırıcı gelmiyor. Bırakalım istediği gibi yaşasın..Zaten adamdan bazı Alevi ler hiç hoşlanmıyor aslını kabul edemediği için.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ayni sekilde düsünüyorum. Keske bizim bu hosgörümüze onlarda ayni karsiligi verebilseler .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Çok mutlu oldum...
takiyeci adam gitsin başka yerlerden rant elde etsin namaz kılma ayrıcalığı samimi müslümanlara kalsın |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Hiç hoş bir konu olmadı.Kişinin dini vecibeleri bizi bağlamaz.Her koyun kendi bacağından asılır.Günahı da sevabı da onadır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|