AK Gençliğin Buluşma Noktası


Cevapla
Seçenekler
 
Alt 07-15-2011, 22:41   #1
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Standart Kılıçdaroğlu sonunda bunu da söyledi
Kılıçdaroğlu sonunda bunu da söyledi

15 Temmuz 2011 Cuma, 13:14
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'da 13 askerin şehit olmasını Ergenekon ve Balyoz'dan generallerin tutuklu olmasına bağladı.



Diyarbakır’da terör örgütü PKK tarafından 13 askerimizin şehit edilmesi toplumda büyük bir üzüntü yarattı. Hain saldırıya toplumun her kesiminden tepki geldi. Siyasiler de dün ve bugün yaptıkları açıklamalarda bu saldırıları kınadı, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da dünkü mesajında bu çağrıda bulunmuştu ama bugün CHP’li belediye başkanlarına seslendiği konuşmasında şehitler üzerinden Balyoz ve Ergenekoncuları savundu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu ordunun Balyoz tutuklamaları nedeniyle moralinin bozuk olduğunu ve generallerin tutuklu olduğu için orduda zafiyet olabileceğini iddia etti.

Kılıçdaroğlu’nun bu söylemi aslında yeni değil. Yaklaşan Yüksek Askeri Şura öncesi Hükümeti kıskaca almak isteyen çevreler bir süredir bu asılsız iddiaları gündeme getirmeye çalışıyorlar.

 

_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-15-2011, 22:58   #2
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart
gerizekalı vallahi mal bu çocuk...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2011, 23:06   #3
Kullanıcı Adı
Seyyah
Standart
Neden kızıyosunuz anlamadım adam doğruyu söylüyor.
Pkk zamanında örgütleyen, şimdide istikrarı bozmak için onları kışkırtan içerideki paşalardır.
Bu adamlar hapse girdi diye planlar yapıp emirler savurmuyormu?
O avukatları onlarla görüşmeye giderken anayasal haklarındanmı konusuyor sanki.
Kılıçdaroğlu'nu bu dürüstlüğünden dolayı tebrik ederim.
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2011, 23:17   #4
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Standart
Herkes biliyor zaten kim kimin köpeği sayın yalandaroğlunun bunu afişe etmesi yeni bir şey değil...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2011, 23:20   #5
Kullanıcı Adı
ibocan
Standart
la havle ve la kuvvete illa billah il aliy ül azim
ibocan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2011, 00:14   #6
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
Alıntı:
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'da 13 askerin şehit olmasını Ergenekon ve Balyoz'dan generallerin tutuklu olmasına bağladı.

haklı...
pkk kimin beslemesi...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2011, 02:21   #7
Kullanıcı Adı
ALmi´
Standart
Aynen. İlk kez belki de dürüst davranıp doğruyu söyledi adam. Ya da yine amacı dürüst davranmak değildi. Sadece istem dışı yaptığı bir yorumdu. Çünkü bu açıklama kendilerinin,ergenekonun aleyhine bir yorumdur.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2011, 03:09   #8
Kullanıcı Adı
unnamed
Standart
bu alenen soylenecek birsey degil...
Allah dilini surtcturmus yine belli ki...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2011, 03:50   #9
Kullanıcı Adı
onurcan
Standart
Liderlerin delisi...ne söylese hee....
onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2011, 03:55   #10
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
Teröristlere söverken tv de bu belirdi,buna sövmeye başladım.Sövülmeyi hakeden birisi,kendisine sövülmesi için ıkınarak çabalayan birisi,artık söylücek söz bile yok kendisine.Doğmadan ölseymiş keşke.
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi