![]() |
#1 |
![]() Irak'ta tecavüzlere neden sessiz kaldınız?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() insanlar ölüyor, sakat kaliyor ama siz olayin tecavüz boyutundasiniz.. tamamen zihniyet olayi ;)
yok sessiz kalmamak icin illaki hükümet olmaniza gerek yok irak orada sizi tutan mi var! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ya orhan biz nerdeyiz sen nerde?
milyonlarca insan öldü, sen ne diyorsun.. tecavüz... ses çıkarmak istiyorsun anladım ama bunu partiye lanse etmenin amacı nedir? |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() hani one minute dendiğinde bunu partiye mal eden vatan kurtarak kahraman edalarıyla medyaya lanse edilmişti ya. o bakımdan yazdım.ancak bak ne güzel söylüyorsun ölen 1 milyon insan için one minute veya ona benzer herhangi bir çıkış duydunuzmu muhterem başkandan.yok.ama laf edebiyatına gelince hiç geri kalmıyor.gerçi destek vermek için çırpındığı masada olmamız lazım gibi safsatalarla kamuoyunu oyalamaktan başka ne yaptılar.israil olunca nasılsa hassasiyet var. abd ve nato için neden yok.çünkü erdoğanı destekliyorlar.hani bir danışmanının meşhur sözü vardı ya. onu süpürmeyin kullanın diye. ingilizce belgesi bende var.sadece kullanıyorlar gibi geliyor bana o yüzden süpürmüyorlar. oda o yüzden ırak ve afganiztanda ölen binlerce insan hakkında konuşmuyor.gerçi israille ilgili konuştuda ne oldu fiyasko.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() atalarimiz ne güzede demis "it ürür, kervan yürür.."
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
tutarlı ol azıcık... kendin olarak ne yaptın? Başbakan yapsa suç yapmasa suç? one minute'de bizim sayemizde dendi demedinizmi? bırak bu işleri orhan... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|