AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-11-2010, 17:40   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Question Kılıçdaroğlu'dan Başbakan'a eleştiriler

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Aksaray'da yaptığı konuşmada Başbakan Erdoğan'a yüklendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Alman Başbakanına, 'Ben bu parayla zor geçiniyorum' diyorsun. Ayda 10 bin lira alıyorsun, sen 10 bin lira ile geçinemiyorsun da Aksaraylı emekli 500-600 lira ile nasıl geçiniyor" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aksaray Vilayet Meydanı'nda düzenlenen açık hava mitinginde, 12 Eylül'de yapılacak referandumda 'hayır' oyu istedi. "Bu memlekette hangi siyasi kul hakkı yiyecekse karşısında sizin Kemalinizi görecek" diyerek sözlerine başlayan Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın kendisine, 'Bay Kemal' demesinin bir önemi olmadığını belirterek, "Memur Kemal dediler, şimdi Bay Kemal diyorlar. Ne derlerse desinler önemli değil. Benim bir tek adım var Kemal, oda bu millete feda olsun.
Efendi dediler dalga geçmek için. Samimi söylüyorum ben efendi adamım" dedi.
Türkiye Cumhuriyet tarihinde bir ilkin gerçekleştiğini ve Başbakan Erdoğan'ın görevi başındayken şirket kurduğunu iddia eden Kılıçdaroğlu, "Tarih vereyim de Başbakan tarih isteyebilir. 3 Mart 2004, Sayın Başbakan bir gazeteci ile röportaj yapıyor. 'Aldığım aylıkla geçinemediğim için şirket kuruyorum' diyor. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez bir Başbakan, Başbakanlık koltuğunda otururken şirket kurmuştur. Sayın Başbakan uçak parası verir mi? dolmuş parası verir mi? Sayın Başbakan ayda 10 bin liraya
yakın para alıyor. Şimdi elinizi vicdanınıza koyun, 10 bin lira alıp Alman Başbakanına diyorsun ki, 'Ben bu parayla zor geçiniyorum'. Ayda 10 bin lira alıyorsun, taksi parası vermezsin, uçak parası vermezsin, dolmuş parası vermezsin, mutfak masrafın çok fazla olmaz, çocukların Amerika'da okudu onlarında masrafı olmaz. Sen 10 bin lira ile geçinemiyorsun da Aksaraylı emekli 500-600 lira ile nasıl geçiniyor. Millete asla yalan söylemeyeceğim. Ne söylüyorsam doğrudur ve yalan söyleyenlerinde maskesini
indireceğim. Eğer Başbakan bunlara yalan derse Aksaray'a tekrar geleceğim ve o gazeteyi kendim tek tek dağıtacağım, Sayın Başbakanın yakasına iliştireceğim" diye konuştu.

Kaynak: Ajanslar

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-11-2010, 18:08   #2
Kullanıcı Adı
redyellow
bu işçi emeklisi, memur emeklisi olayı ne arkadaşlar?
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)