AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 03-14-2009, 16:42   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart Kılıçdaroğlu'dan İP'lilere: Gönlümüz düşüncemiz bir



Kemal Kılıçdaroğlu Ulusal Kanal'ın dayanışma gecesine katıldı. İşçi Partililerin ağırlıkta olduğu gecede Kılıçdaroğlu, seçim sürecinde el birliği yapmaları gerektiğini belirterek, "Aslında gönlümüz düşüncemiz bir" dedi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Ulusal Kanal'ın düzenlediği dayanışma gecesine katıldı. İşçi Partililerin ağırlıkta olduğu gecede konuşan Kılıçdaroğlu, seçim sürecinde el birliği yapmaları gerektiğini belirterek, "Aslında gönlümüz düşüncemiz bir" dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Kağıthane'de Ulusal Kanal'ın düzenlediği dayanışma gecesine katıldı. Yemekli toplantıya Ulusal Kanal çalışanları ve İşçi Partisi (İP) üyeleri ağırlıklı olarak katıldı. Seçim çalışmaları kapsamında geceye katılan Kılıçdaroğlu, kısa bir konuşma yaptı. İP üyelerine ve Ulusal Kanal çalışanlarına seslenen Kemal Kılıçdaroğlu, "Aslında gönlümüz, düşüncemiz bir" diyerek destek istedi. Kılıçdaroğlu, daha sonra başka bir programa katılmak üzere salondan ayrıldı.



(CİHAN)
/ HABERVAKTİM

 

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-14-2009, 16:44   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart
millet anladı zaten bir olduklarını darısı geri kalanlara
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi