AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-12-2009, 02:08   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Kılıçdaroğlu'nun memur danışmanına soruşturma

Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’daki seçim kampanyası döneminde devletten maaş almasına rağmen CHP’nin parti propagandalarına katılan İş Müfettişi Seyfullah Beysülen hakkında soruşturma başlatıldı.




Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı, Seyfullah Beysülen’in CHP seçim programlarında yer alması skandalı ile ilgili Bakanlık Başmüfettişi Şahin Türk’ü görevlendirdi. Başmüfettiş, Beysülen’in CHP toplantılarında çekilmiş fotoğraf ve videolarını basın kuruluşlarından topladı. 24 Mart 2009 tarihinde konu ile ilgili olarak “Maaşı devletten alıyor, Kılıçdaroğlu’na çalışıyor” diye haber vermiştik.

CHP’nin seçim hezimeti yaşayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’daki seçim kampanyası döneminde devletten maaş almasına rağmen CHP’nin parti propagandalarına katıldığı ortaya çıkan İş Müfettişi Seyfullah Beysülen zor günler yaşıyor.

Vakit’in ortaya çıkardığı rezalet üzerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Seyfullah Beysülen hakkında soruşturma başlattı. Bakanlık Teftiş Kurulu Başkanlığı, Beysülen’in CHP seçim programlarında yer alması skandalı ile ilgili soruşturma yapmak üzere Bakanlık Başmüfettişi Şahin Türk’ü görevlendirdi. Başmüfettiş, Beysülen’in CHP toplantılarında çekilmiş fotoğraf ve videolarını basın kuruluşlarından topladı. Beysülen’in de ifadesine başvurması beklenen müfettişin çalışmalarını titizlikle sürdürdüğü bildirildi.

VAKİT BELİRLEMİŞTİ
Vakit, Seyfullah Beysülen ile ilgili 24 Mart 2009 günü yayınladığı “Maaşı devletten alıyor, Kılıçdaroğlu’na çalışıyor” başlıklı haberinde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Grup Başkanlığı’na bağlı İstanbul Grup Başkanlığı’nda iş müfettişi olarak görev yapan Seyfullah Beysülen’in, mesaisine gitmek yerine rapor alarak Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti propagandalarına katılıp aktif görevde yer aldığına yer vermişti.. Beysülen, kendisine telefonla ulaşan Vakit muhabirine olayı yalanlayamamıştı. CHP İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi de Beysülen’in sürekli Kılıçdaroğlu ile birlikte seçim kampanyasında olduğu bilgisini vermişti. Ayrıca Emekli Sandığı kayıtları aktif gözüken Beysülen’in memuriyete de Kemal Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürü olduğu 1993 döneminde girmesi dikkat çekmişti. Beysülen’in CHP’den 2007 yılında milletvekili adayı olduğu da biliniyor.

VAKİT

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-12-2009, 02:13   #2
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart
Evet Vakit'in eski bi haberiydi bu..
CHP yetkilileriyle de görüşmüşlerdi "öyle biri partide kayıtlı değildir" demişlerdi..

Olayın peşini bırakmadı Vakit.

Ve nihayete de erdi heralde..

PEKİ
Seçim öncesi her gün bi gazetesinde bi AK Parti'liye çamur atan, karalayan, iftira atan kartel nerede?
Neden hiç bi haberin, yolsuzluğun peşinde olmadılar?

NEDEN?

Neredesin Kılıçdaroğlu?

Oy için miydi onca DÜRÜSTLÜK?

Neden bıraktın Topbaş'ın yakasını?
Seçim bitince bitti gitti mi dosyaların?

İŞTE SİZİN DÜRÜSTLÜĞÜNÜZ BU.

OY İÇİN ÇAMUR,YALAN, DOLAN.
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta