12-16-2007, 00:45 | #1 |
KİM BU ARSLANTURK !...
Değerli Forum Üyeleri Günaydın, Tünaydın, İyi Geceler;
Ben İlker ARSLANTÜRK. 1978 İstanbul doğumlu, Trabzonlu bir ailenin ilk evladıyım (ikiz). Şuanda İstanbulda yaşıyor ve çocukluğumundan itibaren bilişim sektörü içerisindeyim. İş hayatımda Profesyonel olarak Yazılım, Donanım ve Web Uygulamaları üzerine projeler geliştirmekteyim. 100'e yakın projem / projemiz vardır. Bunlardan birkaç tanesine örnek vermek gerekirse ; - Tek Bir Noktadan Kontrol Projesi ( Ekmek paramızı buradan kazanıyoruz ) - Büyük Türkiye Projesi ( Vatan için yaptık - Ücretsiz ) - Avrupa Birliği Projesi ( Millet için yaptık - Ücretsiz ) - İhracat Plan Takip Sistemi ( Ülke ekonomisi için yaptık - Ücretsiz ) - RSS Haber Alarmı Projesi ( İngilizlere meydan okumak için yaptık - Ücretsiz ) - İstihbarat Projeleri (içerik veremem) - On-Line Satış Projesi ( Ticareti artırmak için yaptık - Ücretsiz ) vb. birçok projemiz var. Detayları yazmıyorum uzun sürecektir. Fakat, yakında startını verdiğimiz 35 dev projemiz daha var. Bunlar dünyada ilk olan projelerdir. Hedefimlerimizden biri ise Dünyadaki her bir pc'de en az bizim programlarımızdan 1 tanesi olmasıdır. Diğeri ise "% 100 Türk Yazılımcılarının Başarısı" sloganı ile çıktığımız bu yolda Türk Yazılımcılarını dünya çapında marka yapmaktır. Hali hazırda bana bağlı olan cevher bir ekibim vardır. Bunlar Prof, Yazar, Aydın vb. statüde olan kişilerdir. Hayalim ise Sinop'a gidip yerleşmek ve kendime ait yeni bir gelecek kurmaktır. Sorularınız olursa cevaplamaktan kaçınmayacağım. Saygı ve sevgilerimle
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-16-2007, 00:56 | #2 |
KİM BU ARSLANTURK !...
forumumuza hoşgeldin.
değerli paylaşımlarınla bizi aydınlatman dileğiyle.. |
|
12-16-2007, 01:00 | #3 |
KİM BU ARSLANTURK !...
Merhabalar Hemşehrim.
Öncelikle üyeliğiniz hayırla vesile olsun. Sonrasında yaşamınız boyunca Mevlanın rızası çerçevesinde yaşam sürmenizi, ve Hak'ka layıkı ile kul olmanızı temenni ederim. VesseLam |
|
12-16-2007, 16:50 | #4 |
KİM BU ARSLANTURK !...
hosgeldin hemserim.. ;)
|
|
12-16-2007, 17:08 | #5 |
KİM BU ARSLANTURK !...
Hoşgeldiniz..
|
|
12-16-2007, 17:16 | #6 |
KİM BU ARSLANTURK !...
forumumuza hoş geldiniz....güzel paylaşımlar dileğiyle
|
|
12-16-2007, 17:26 | #7 |
KİM BU ARSLANTURK !...
AKPARTİFORUM' A HOŞGELDİNİZ
WELCOME TO AKPARTİFORUM |
|
12-16-2007, 18:29 | #8 |
KİM BU ARSLANTURK !...
Hoşbulduk arkadaşlar. Bu güzel ilginiz için teşekkür ediyorum ;)
|
|
12-16-2007, 19:20 | #9 |
KİM BU ARSLANTURK !...
Hoşgeldin kardeş.
Ben de yazılımcıyım. 10 yıldır bir çok şirkette, yazılım ve veri tabanları (MS SQL, Oracle) çalıştım. SQL - Veri Tabanı sistemleri konusunda destek lazım olursa beni MSN'e ekleyebilirsin. [email protected] Görüşmek üzere. |
|
12-17-2007, 01:32 | #10 |
KİM BU ARSLANTURK !...
aramıza hoşgeldiniz ... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|