![]() |
#1 |
![]() Ummadigim bir anda ellerime bir resim düstü. Meger forum üyeleri arasindan birinin ufaklik fotografiymis
![]() Taninmasi üzere ipuçlari vermek gerekir, fakat hepinizin tanidigi bir üye olmasi hasebiyle fotografi eklemekle yetinecegim ![]() ![]() Yok eger fotograf yetersiz gelir diyorsaniz, elimizden geldigince tarif edelim insaAllah ![]() - Gordügünüz üzere fotograf erkek üyelerimizden; - Forumun eski üyelerinden sayilabilecegi gibi birkaç ay önce aramiza katildigini farzedebiliriz; - Oldukça aktif, forumda günün erken saatlerinde kendini belli ediyor; - Forumun efendi üyelerindenmis. Eh, kolay gelsin ![]() Yarışma Kuralları - Yarışmada cevap hakkımız sadece 2 tanedir; - Kişinin yakın arkadaşları yarışmaya katılamaz ve yorum yapamazlar; - Tahmini tutturana 100 beğeni verilecektir.
![]() |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ukba
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ukba dedik ama resim renkli yani ukba nin gencliginde fotograf makinesi varmiydi biraz düsünmek gerekir yok varsada siyah, beyaz olabilirdi ama ukbaya cok benzettim o yüzden ilk hakkimi ukba dan yana kullaniyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Yalçın KARACA
![]() |
|
![]() |
#5 |
![]() ben önce dedim ama
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Meçhul...
|
|
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
#8 |
![]() ama sabahlari foruma takilan ukba ve kendisi uzun zamandir yoktur bir haftadir buralarda ama yalcin karaca hic buralardan kaybolmadi
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ikinci olarakta Suayip diyorum baktim oda uzun zamandir yoktu yeni yeni yazmaya basladi
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Uf amma artist bakmış be
![]() İlk tercihim Nusret ikinci tercihim meçhul ![]() |
|
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|