![]() |
#1 |
![]() BAZILARI MEYDANLARDA ŞANLI BAYRAĞIMIIZ SALLIYORLAR BU ÜLKEYI COK SEVIYORLARMIŞ
BU ÜLKEYI COK SEVNELRI HALK GORUYOR BAYRAĞI BIZ MEYDANLARDA SALLAMIYORUZ DOĞUDA KEFEN YAPIP GELIYORUZ FARKIMIZ BU BIZIM
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Allah Türkü korusun. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() vatan toprağına,,aziz kanlarını akıtanlar,,alınterlerini akıtanlar,,göz yaşlarını akıtanlar,,,vatana bağlılılarını kaleme alırken mürekkeplerini akıtanlar,,şanlı türk bayrağını don misali çamaşır ipine asmayıp,,balkonlarından değil,,tertemiz yüreklerinden sarkıtanlar,,,vatan mensuplarına en güzel yaşam koşullarını hazırlayabilmek için üç saat uykuyla harıl harıl çalışanlar,,kast'ı vatan olanların her fırsatta saldırısına maruz kalıpta sabır ve itidal nöbeti tutanlar,,kuru gürültülere papuç bırakmayanlar,,ve bizler, yani saf ve düz vatandaşlar,,hepimiz bu vatana aşk seviyesinde bağlıyız,,ecdadımızdan bize emanettir,,marazi ve paranoyak yaklaşımlar en büyük ihanettir,,
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() onların yaptıkları gibi ortalığı karıştırmak için sokaklarda bayrak sallamak vatanını çok sevmek oluyorsa ben vatanımı sevmiyorum.bu dedigim arkadaslar yanlıs anlasılmasın .ben onların nazarında kendimi onlarla aynı sınıfa koyamam.bayrak benim bayrağımdır.bayrak her zaman dalgalanıyor.sırf gösteriş amaçlı olsun deye bayrak ellere alınıp siyasete alet olmaması gerekir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() meydalarda her bayrak sallayan
vatan perver olsa idi türkan saylan iti olurdu |
|
![]() |
![]() |
![]() |