02-23-2008, 11:33 | #1 |
KİM KİMDİR BÖLÜMÜNE KONU ACACAK ARKDASLAR'IN DİKKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR
Aşağıdaki hususlara dikkat ederek konu açalım lütfen ;
1-İlk olarak kim kimdir bölümüne araştırma yapıyoruz sonra konumuzu açıyoruz. 2-Tanıtacağımızın kişinin varsa resimlerini de ekliyoruz.Bu daha tanıtıcı olur, üyelerimiz için. 3-Kaynağımız sağlam olacaktır.Tanıtacağımız kişiler hakkında yanlış bilgi vermekten kaçınmalıyız. 4-Ekleyeceğiniz kişilerin hayatlarının sonlarına kendi fikirlerinizi eklemeyiniz lütfen sadece onun hayatını yaptıklarını eklediğinizi unutmayınız 5- Tanıttığınız kişileri belirli bir idolojiyi tanıtmak için kullanmayınız. 6- Yaptığını yorumlarda genel kurallarımıza uymalısınız. Unutmayınız sadece ögrenmek için vardır. Bu sayfa 7- Ayrıca en önemli kurallarımızdan olan sayfalarımızı tartışma sayfası olarak kullanmayınız UYMAYANLARIN MESAJLARI SİLİNİR . MESAJLARI SİLİNENLERİN SEBEBLERİ YUKARIDA YAZILIDIR.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-23-2008, 03:14 | #2 |
Ve baktım da herkes biyografileri kopyala yapıştırla geçirmiş hep konuya.. Bence herkes hayatını anlatacağı kişiyi kendi cümleleriyle yazsa, belki yardım alacağı yıl, ay, tarih vb. şeylerde toleransı olsa...
Kanımca öyle kişi daha güzel tahlil ve tahvil etme şansımız olur.. Konuyu açan arkadaş da kendi cümlelerinden dolayı hem +rep alır hem bazı yerinde savunucusu olur.. Yani daha canlı bir konu profili olur... Tabii bu sadece benim görüşüm.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|