AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-05-2009, 07:44   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart Kim yalan söylüyor: Kozluklu mu Dündar mı?

Manisa'daki Yakut Ağa Sıbyen Mektebi'nin açılış töreninde bir şeyhin protokole oturtulduğu yönündeki kartel televizyonlarının ve gazetelerinin haberleri yalanlanırken, konuyla ilgili olarak haberi dün akşamki ana haber bülteninde yayınlayan Kanal D yalanda ısrar etti. İzleyicilere korku filmi izlettiriyormuş gibi haberi veren Uğur Dündar, Kürt sanatçıya sorduğu soruya da istediği cevabı alamayınca bakın ne yaptı?

İZLEYİCİLERE KORKU POMPALADI

Uğur Dündar'ın sunduğu Kanal D haberde, korku müziği efekti kullanılarak yayınlanan haberde, “Manisa Milletvekili Bülent Arınç'ın katıldığı açılış merasiminde ‘şeyh' skandalı yaşandı. Protokole oturtulan ve kendisini şeyh olarak tanıtan kişi, Bülent Arınç'ın korumalarının araya girmesiyle arka sıraya oturtuldu” şeklindeki ifadelerle kışkırtıcı bir ses tonu ve müzik efektiyle izleyenlerine adeta korku saldı.

EVİNE BASKIN DÜZENLEDİ

Kanal D, aslen Siirtli olan ve vatandaşlar arasında sevilen sayılan Mehmet Salih Saydan'ın bulunduğu protokolde yer alan Manisa Milletvekili Bülent Arınç, Manisa Belediye Başkanı ve Manisa Valisi'ni de ön plana çıkararak, ‘suçluymuş' gibi göstermesi de dikkat çekti. Kanal D muhabiri Mehmet Salih Saydan'ın evine de giderek adeta baskın düzenledi. Apartman kapısının kapatılması üzerine Kanal D muhabiri, ‘Kapıyı açın' diye bağırması ise Kanal D'nin ne tür bir habercilik peşinde olduğunu gösterdi.

ATV'DEKİ HABER FARKLI

Öte yandan ‘şeyh' olmadığı açıklanmasına rağmen, ısrarla ‘protokolde şeyh krizi' anonslarıyla izleyicilerine sanki savaş haberi veriyormuş gibi bir formatla sunan Uğur Dündar'ın sunduğu Kanal D Haber'in aksine, Mehmet Salih Saydan ile ilgili ATV'de yayınlanan haberdeki bilgilerin farklı olması dikkat çekti. Fuat Kozluklu'nun sunduğu ATV haberde, ‘şeyh' olmadığı belirtilen Mehmet Salih Saydan'ın kameralardan çekindiği için protokoldeki yerinden ayrılarak arka sıraya gittiği belirtildi. Kanal D'de ise, Arınç korumalarının uyarısıyla Saydan'ın arka sıralara gittiği ifade edilirken, bu ifadeleri doğrulayan herhangi bir görüntü olmaması da gözlerden kaçmadı.

ROJİN'DEN İSTEDİĞİ CEVABI ALAMADI

Öte yandan, TRT Şeş'te program yapan Kürt asıllı sanatçı Rojin'i stüdyosunda konuk eden Uğur Dündar'ın, “Siz Başbakan'ın bu gerilimi arttırıcı söylemini nasıl buluyorsunuz” şeklindeki ‘ilginç' sorusuna Rojin, ‘Ben bir politikacı değilim' diyerek geri çevirdi. Dündar bunun üzerine, ‘Hepimiz kardeşiz' şeklinde ‘arabesk' bir yorumla istediği cevabı alamamanın sıkıntısıyla Rojin'e teşekkür ederek, diğer haberlere geçti.

/ HABERVAKTİM.COM

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-05-2009, 07:48   #2
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Bu Fuat Kozluklu mükemmel haber sunuyor yahu..

Kanal 7'nin Erhan Çelik'i tektir derdim hep, ancak Kozluklu ve ATV Haber artık daha çok ilgimi çekiyor..
Haber yapısı ve içerikleini çok hoş veriyorlar. En objektif habercilik onların görünüyor..

Burada Dündar'ın maskesini de düşürmüş..
İyi olmuş ;)
Alt 03-05-2009, 18:19   #3
Kullanıcı Adı
Manga_Sym
Gerçekten Haber konusunda atv ve Kanal 7 tam gaz gidiyorlar... İki haber spikeride objektif ve doğru haber veriyorlar...
Uğur Dündar sadece tehditi, Birand da sadece yandaşlığı, muhalefete candanlığı bilir. Kılıçdaroğlu'na söylediği şu sözü hatırlayın.. "İnş. bu seçimi kazanırız..."

Kanal 7 Doğan medya grubu il ilgili neler ortaya döktü neler...
atv haber, Chp ile ilgili neler ortaya döktü neler...
Samanyolu da Ergenekon ile ilgili neler ortaya döktü neler...
Hepsinin tebrik ediyorum... Yola Devam...

Konu Manga_Sym tarafından (03-05-2009 Saat 19:27 ) değiştirilmiştir..
Manga_Sym isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2009, 18:52   #4
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Manga_Sym Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gerçekten Haber konusunda atv ve Kanal 7 tam gaz gidiyorlar... İki haber spikeride objektif ve doğru haber veriyorlar...
Uğur Dündar sadece tehditi, Biran da sadece yandaşlığı, muhalefete candanlığı bilir. Kılıçdaroğlu'na söylediği şu sözü hatırlayın.. "İnş. bu seçimi kazanırız..."

Aman.. O söz Birand'a aitti, karıştırmayalım..
Alt 03-05-2009, 18:57   #5
Kullanıcı Adı
Manga_Sym
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aman.. O söz Birand'a aitti, karıştırmayalım..
Zaten ben de Birand'ın sözü dedim... Yanlış mı anlaşıldı...
Alt 03-05-2009, 19:00   #6
Kullanıcı Adı
Erdemir36
Atv ile yarışamazlar.
Erdemir36 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2009, 19:23   #7
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Manga_Sym Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zaten ben de Birand'ın sözü dedim... Yanlış mı anlaşıldı...
Hıı tamam.. Birand değil de ''biran'' diye yazınca ben 'bir an' olarak anlamıştım
Alt 03-05-2009, 19:28   #8
Kullanıcı Adı
Manga_Sym
Şimdi düzelttim arkadaşım... Sağol ya... Bende de yazım hatası varmış hani...
Alt 03-05-2009, 19:30   #9
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Bu uğur dündar haberlere çıkınca tv ye tekme tokat saldırasım geliyor. Bir insan bu kadarmı tahrik eder..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)