![]() |
#1 |
![]() Bugün ülkücü bir arkadaşla tartışıyoruz, tam ezici üstünlükle öndeyim iddialarını çürütüyorum arkadaştan benim bütün konuşmalarımın boşa olduğunu gösteren ve beni hayal kırıklığına uğratan, hiç beklemediğim bir söz geldi...
"Tamam erdoğan iyi hoş ama ermeni olduğu için vermicem"!!! haydaa oğlum yapma etme yok öyle şey olmaz öyle şey falan filan tık yok ben daha bu adamla ne konuşuyum bu adam oy verse neee vermese ne?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() kusuruma bakmayın ve değerli yöneticileriminde affına sığınarak başbakanımıza o lafı söyleyenlere tek cevabım vardır.İT ürür,kervan yürür..!
asla öyle bi şey yok..atalar ne demiş..?kurt bulanık havayı sever..bazı kurtçularda ortamı bulandırıp av peşindeler,ama çamur atarak,iftira atarak,gıybet ederek,suizanda bulunarak hiç bır yere varılmaz.erbakan hocamızın refahyolu çillerin yolsuzlukları üzerine kurdu ve çileri mecliste akladı ve ne oldu 6 ay fena değil 7. aydan sonra işler tersine döndü ve iftiralar,yolsuzluklar suizanlar refah partisine kesildi ve hukumet nakavt oldu..! bunlarda böyle bir yere varamazlar..allah ıslah etsin diyelim.. not:soyu ermeniden gelen bır surü muslüman vatandaşımız var onlar rencide oluyorlar ve başbakana bu yuzden ermeni cemaatleri sahıp çıkıyor ve oy veriyorlar..çünki erdoğan gönülleri hoşnut ediyor..RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Cahille tartışmaya girmek, kültürlü insanların en büyük açığıdır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Böle cok ya üzücü bi olay ne yaparsın oyun yüksekde oynanıyo Allah basbakanımızın yardımcısı olsun 1 dostu varsa 100 düşmanı var
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ya gerekten en büyük sorunumuz bu. Sen belgelerle git, adama bir şeyler anlat, o kulaktan duyma saçma sapan bir bilgiye inanıp bunu senin karşına sunuyor. Şunu hiçbir zaman söylememiştim, ama artık söyleyeceğim, içimde kalmasın daha fazla: Şu özenti gençlik var ya, bunlar hep onların işi. Yani sağdan soldan duyar, sonra o birine söyler, o da bir diğerine... Böyle böyle iddia yayılır, sonra bunlarla uğraş dur... ülkemi severim der, teröre prim verdiğini farketmez. Türk genci uyuşmuş ya uyuşmuş! Gençliğin yarısından tek kelimeyle nefret ediyorum!
Geçen birisi MSN iletisine yazmış "Gerçek Atatürkçü sadece Türkiye'yi şeriattan değil, Müslümanlığı da yobazlıktan kurtarmakla yükümlüdür." Şimdi ben buna sorarım: 1- Gerçek Atatürkçü kimdir? 2- Şeriat nedir? 3- Müslümanlık nedir? 3. soru garip gelmiş olabilir. Nedenini açıklayayım, (gerçi bilmediğim şeyler vardır belki, vebaline girmek istemem ama görünüşte böyle) dinle imanla alakası olmayan, haftada 3-4 gün içki içen, barlardan çıkmayan bir insan. Bu kişinin en iyi arkadaşı, can dostu da bana 2 sene önce gitar çalmak için tırnaklarımı uzattığımda "sen o tırnakla namaz kılsan ne, kılmasan ne" diyen, ve hatta beni satanistlikle suçlayan bir kişi... Peki ben ne diyeyim şimdi senin bu iletine? Türk gençliği bu durumda işte... Başka da bir şey değil! Reziller, zavallı insanlar! Allahım Türkiye'nin geleceğini bu insanların eline bırakmasın inşallah... Bunun için de çok dikkatli olmalıyız, çok çalışmalıyız arkadaşlar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ya bide üLkücüLerin yediginiz haram LokmaLar bogazınızdan geLicek demeLerine bitiyorum...İnsanLar nasıL bu kadar kör oLabiliyo
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() evet ya malesef bende karşılaştım bu tür söyleyişle ve tartışma esnasında. artık ne desek boş insanlar kulaktan dolma bilgilerle gelip laf ediyor. yazık walla üzülüyorum..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Milletin ağzı torba değil ki kardeşim. Kimisi dinci diyor, kimisi dediğin gibi Ermeni diyor, kimisi Yahudi diyor... Aslında bunlar onun büyük bir lider olduğunu kanıtlıyor. Tarihte de dikkat edersen, büyük liderler hep çeşir çeşit söylemlerle karalanmaya çalışılmıştır... Uğraşsınlar bakalım. Biz yolumuza devam edelim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() yaff ozaman salla gitsin hiç muhatap olma bence:utandım:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bu söylemleri etrafımızda maalesef duyuyoruz.Anlatmak için,kafalarında soru işaretleri kalmaması için çabalıyoruz.Bence bu yaptıklarının en önemli sebeblerinden biri şudur ;
Diğer oluşumların içindeki gençlik zaafiyet ve gaflet içindedir.Hepimiz bu gençliğin gün içinde hangi boş işerle uğraştıklarını biliyoruz.Onları anlatmaya lüzum görmüyorum.Ak gençlik ise; Türkiye'nin en bilinçli gençliğidir.Diğer gençler dünyevi ve aynı zamanda caiz olmayan işlerle meşgulken AK Gençlik memleketinde olan olayları yakından takip eder,gündemi iyi analiz eder.Diğerleri bu süreç içersinde boş boş günlerini geçirdiklerinden herhangi bir siyasi söylemleri,fikirleri ve bilgi birikimleri yoktur.En azından savunduğum görüşe göre bir kaç cümle kurayım mantığıyla,etrafında duydukları yukarıda bahsettiğiniz cümleleri sarfederler.Kulaktan dolma yanlış,asılsız iddialarını bir tartışma ortamında empoze edip,galip görünmeye çalışırlar... Hz.Mevlana'nın güzel sözlerini bu arkadaşlar için uygun buluyorum... Nasıl olur da deniz, köpeğin ağzından pislenir, nasıl olur da güneş üflemekle söner? ( Bizim ışığımızı da söndüremeyecekler.Türkiye'nin geleceğinin garantisi Ak partinin tüm Türkiye'yi aydınlatan ışığının üflemekle sönmeyeceğini yakın zamanda bir kaç seçim daha kaybettiklerinde iyice anlayacaklardır.) Kuzgun, bağda kuzgunca bağırır. Ama bülbül, kuzgun bağırıyor diye güzelim sesini keser mi hiç? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|