AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 02-13-2008, 17:19   #1
Kullanıcı Adı
bafrali_mehmet
Standart 'Kimse onun gibi olamaz'
'Kimse onun gibi olamaz'
Trabzonspor´un genç oyuncusu Barış Memiş, Fatih Tekke gibi olmanın, ona benzemenin çok güzel olduğunu, ancak kimsenin onun gibi olamayacağını belirtti.
13.2.2008

Devre arasında PAF takımdan (A) takıma alınan Barış Memiş, Trabzonspor Dergisi’nin bu ayki sayısında yer alan röportajında, hayatının bir anda değişmesinde en büyük payın Ersun Yanal olduğunu belirterek, "Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bana her zaman güvenip destek verdi. Genç bir oyuncu olmama rağmen sürekli benimle konuşup adaptasyon sürecini en aza indirdi" dedi.

Barış Memiş, teknik direktör Yanal’ın kendisine, "Sen iyi bir oyuncusun. Rahatlıkla ligde oynarsın. Rakiplerine göre daha iyisin. İstedikten sonra en iyisini yaparsın. Ben de sana güveniyorum" dediğini ifade ederek, "Onun bu sözleri sonrası kendime olan özgüvenim 10 kat daha arttı. Hocam haklı diye düşünüp tam anlamıyla kendimi hazır halde tutmaya başladım" dedi.

Kendisine, "A takıma çıkacaksın" denildiğinde inanılmaz derecede mutlu olduğunu kaydeden Barış, şöyle devam etti: "Sevinçten ne yapacağımı bilemiyordum. İdmanlara, hayalini kurduğum, televizyonlardan izlediğim oyuncularla birlikte çıkıp, onlarla mücadele edeceğime inanamıyordum. Rüyada gibiydim. Halen öyleyim. İlk maça çıkmadan önce heyecanım iki kat daha arttı. Acaba PAF takımdaki gibi rahat oynayıp, çalım atıp, şut çekebilecek miyim diye tereddüt içerisindeydim. Ancak müsabaka esnasında rahattım. Her şey maça çıkana kadardı. Anladım ki A takımda futbol oynamak çok daha rahatmış. İlk çıktığım maç, Kırıkkalespor maçı oldu. O maçta da gol atmayı başardım."

Barış, kendisinin Fatih Tekke’ye benzetildiğini belirterek, "Topa vuruşum ve yaptığım hareketlerin ona yakın olduğundan bahsediyorlar. Onun gibi olmak ve ona benzemek çok güzel. Ancak ortada bir gerçek var ki, kimse onun gibi olamaz. Fatih ağabey çok farklı bir oyuncu. Yine de ona benzetilmek inanılmaz bir duygu" dedi.

Trabzonspor’a uzun yıllar üst düzeyde hizmet etmek ve şampiyonluk yaşamak istediğini belirten Barış, ileride de Avrupa’da oynamayı arzu ettiğini bildirdi. Genç oyuncu, Gökdeniz’in çok iyi bir futbolcu olduğunu, ayrıca Roberto Carlos, Kaka ve Tottenham’un kanat oyuncusu Lennon’u beğendiğini kaydetti.

bafrali_mehmet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)