05-26-2008, 17:00 | #1 |
Kırca yapamadı ama Kanal 24 yaptı
27 Mayıs'tan sonra kurulan ve sağduyu sahibi herkes tarafından eleştirilen Yassıada Mahkemeleri'nin göbeğinden dönemin mağdurlarıyla ilk kez canlı yayın yapılacak...
27 askeri darbesinden sonra kurulan ve sağduyu sahibi tüm kesimler tarafından eleştirilen Yassıada Mahkemeleri'nin göbeğinden ilk kez bir televizyon kuruluşu cvanlı yayın yapacak, dönemin mağdurları da orada olacak. Haber24 kanalından Vakkas Aksu'nun sunacağı programda Celal Bayar'ın torunu Prof. Emine Naskali Gürsoy, Marmara Üniversitesi'nden tarihçi Yard. Doç. Dr. Ali Satan, Nilgün Polatkan canlı yayında Yassıada'dan konuyu enine boyuna tartışacak. Programda canlı telefon bağlantıları da olacak... Aynı anda Ankara'da Aydın Menderes'in evinden de canlı yayın yapılacak.. Program yarın akşam saat 17:00'de... SİYASET MEYDANI BAŞARAMADI Yassıada'dan daha önce Ali Kırca'nın yönettiği Siyaset Meydanı Programı da canlı yayın yapmak istemiş ancak hava muhalefetine takılmıştı... cafesiyaset
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-26-2008, 17:00 | #2 |
İzlemekte fayda var :-*
|
|
05-26-2008, 17:55 | #3 |
Ali Kırca nın programını seyretmeyi zaten tercih etmezdim. Gazeteci ise bi insan taraf tutmaz ben kendisinde bunu göremiyorum. Ama yinede malasef o saatlerde işte olduğum için seyredemicem
|
|
05-26-2008, 18:15 | #4 |
Evet kesinlikle izlemekte yarar var...
|
|
05-26-2008, 18:18 | #5 |
güzel bir program olacak gibi
|
|