![]() |
#1 |
![]() Hazırlık, Lig, Kupa, Avrupa fark etmiyor... Bu sezon tüm maçlarda forma giyen İbrahim Toraman, Siyah-Beyazlılar'ın istikrar abidesi oldu.
Herkese örnek oluyor Ertuğrul Sağlam takımın başına geçtikten sonra, Beşiktaş’ta çok şey değişti... Gelenler oldu, gidenler oldu, oyun düzeni değişti... Sağlam, sadece İbrahim Toraman’a dokunmadı! Vicente Del Bosque döneminde transfer edilen milli futbolcu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın değişmez ismi oldu. Sezonun ilk maçı olan Süper Kupa finalinden bu yana tüm maçlarda görev yapan İbrahim Toraman, sergilediği performansıyla genç takım arkadaşlarına örnek oluyor... Rekor kırmak istiyor Tüm maçlarda görev yapmak istediğini dile getiren genç futbolcu, “Geçen yıldan bu yana çok şey değişti. Artık çok daha iyi futbol oynuyoruz. Allah sakatlık vermezse, liglerde bugüne kadar bir ilki gerçekleştirip tüm karşılaşmalarda 90 dakika oynamak istiyorum. Tek endişem, görev yaptığım bölge itibariyle kart görüp cezalı duruma düşmek. Elimden geldiğince dikkatli olup, arkadaşlarımı yalnız bırakmayacağım” dedi. NOBRE DERT ETMEDİ Liverpool maçında kulübede oturan Nobre moralini bozmuyor. Liverpool maçında kulübede oturan Nobre moralini bozmuyor. Ertuğrul Sağlam’ın forma vermesi halinde görevini yapacağını dile getiren Brezilyalı yıldız, “Hocamız taktik gereği kimi uygun görürse oynatıyor. Forvette Bobo’yla iyi anlaşıyoruz. Umarım lig maçında 11’deki yerimi alırım. Hiçbir oyuncu kenarda beklemek istemez ancak sorun da yaratmaz. Ben antrenmanda kendimi gösterip bir an önce forma giymek istiyorum' 'TÜM TAKIMLARA TEŞEKKÜR EDERİZ' Liverpool zaferi sonrasında Kenan Öner çok mutlu olduğunu söyledi. Beşiktaş'ın genel sekreteri, "Hayatımda ilk kez böylesine bir ortama şahit oldum". Liverpool zaferi sonrasında Kenan Öner çok mutlu olduğunu söyledi. Beşiktaş’ın genel sekreteri, “Hayatımda ilk kez böylesine bir ortama şahit oldum. Liverpool galibiyeti ülkemizde bir tabuyu yıktı... Gördüğüm Galatasaraylı, Fenerbahçeli, Trabzonsporlu herkes çok mutluydu. Ülkemizin bu zorlu dönemde birbirine kenetlenmesinde kulübümüzün payı olması göğsümüzü kabarttı. Buraya takılmamak gerekiyor” dedi.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|