07-26-2007, 02:18 | #1 |
kitap sever olarak önerim var
1)EN UZUN ŞUBAT--Tuncer ÇETİNKAYA///**tarihi gerçekleri belgeleriyle bulacaksınız.. çünkü 28 şubat takvimde bir yaprak olmaktan anlam taşıyor bu ülkede....
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-07-2007, 14:39 | #2 |
kuzey ırak meselesine ilginiz varsa;
deneyimli siyasetçi hasan celal güzelin farklı bakış açısından yaklaşmak... timaştan çıkan "Kuzey Irak"ı okumalısınız. |
|
08-10-2007, 00:21 | #3 | |
Alıntı:
|
||
08-11-2007, 05:23 | #4 |
merhaba,
bende su anda Cuneyt Arcayurek'in yazmıs oldugu Derin Devlet adlı kıtabı okuyorum.Darbeler ve Gizli Servisler diye altında yazıyor.Simdilik iyi gidiyor. Saygılarımla |
|
08-11-2007, 05:55 | #5 | |
Ynt: kitap sever olarak önerim var
Alıntı:
İlhan selçuk geçen sene " Bush artık AKP ye müdahele et" diyordu köşesinde, şimdi kalkımış anti amerikancı lafları yapıyo.. Koskoca palavra.. 12 eylülde de aynı sahne şimdi de, şuan Derin amerika darbe istiyor doğru ama artık abd nin derin amerikasıda sökmüyor... Karşımızda iki amerika var, bakalım hangisi galip gelecek.... İnsanlık galib gelmesi için Miraç gecesi Allah'a dua ediyorum.. .. |
||
08-18-2007, 00:55 | #6 |
katiliyorum arkadas sana bu tur kitaplari en cok darbeciler yaziyor nedense o duyguyu benimsetmek mi istiyorlar ne ??
|
|
08-26-2007, 13:44 | #7 |
Kitab-ı aŞk----İskender Pala
Bilinmeyen Osmanlı----Ahmet Akgündüz |
|
08-28-2007, 06:33 | #8 |
merhaba,
Her okunan kıtabın gorusune katılırsak zaten kendımız olamayız...Bundan dolayı her turlu kıtabı okumayı kendımce dogru buluyorum.Herkesı dınlıyelım ama elmayla armutu karıstırmayalım.Okudugumuz her kitabi son sayfasından sonra rafa kaldırmayı bilelim Saygılarımla... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|