![]() |
#1 |
![]() ERKEK:Bahçelerde pırasa
Yaprağına kar yağsa KIZlar kocasız kalsa ERKEKlere yalvarsa KIZ : Bahçelerde maydanoz Deste deste oydunuz Ey akılsız ERKEKlar Şimdi mi adam oldunuz ERKEK : Turuncumun sarısı Oldu gece yarısı Sarılıp da yatmazsam Geçmez gönlüm ağrısı KIZ : Turuncumun sarısı Olsun gece yarısı Ne sararım ne yatarım Sürsün gönlün ağrısı ERKEK : Tavşan girmiş ekine Kulakları dikine KIZlar kulak kesilmiş ERKEKların sesine KIZ : Karpuz kestim yiyen yok Niye kestin diyen yok Yeniyle bir yâr sevdim Gözün aydın diyen yok ERKEK : Bir ufacık su başı Karadır yarin kaşı Gel sarılıp yatalım Dosta düşmana karşı KIZ : Ak bıçak kara bıçak Babam dükkân açacak Evlenmesin bekarlar Naylon KIZlar çıkacak ERKEK : Karpuz kestim kan çıktı İçinden yılan çıktı KIZ diye birin aldım Üç çocuklu dul çıktı KIZ : Dut ağacı boyunca Yar sevmedim doyunca Ağzım dilim lâl oldu Yar sesini duyunca ERKEK : Bahçelerde pıtırak Gel sevdiğim oturak Oturak da ne yapak Evlenek de kurtulak KIZ: Karanfil deste deste Beni anamdan iste Eğer anam vermezse Son cevap benden iste --------------------------------- bonus: Aşıksan vur saza şöförsen bas gaza ![]() Aşk bir otobüstür binmesi bilmeli , son durağa gelmeden inmesi bilmeli ![]() Gaz,fren,şamzuman halim duman Ne Orhan ne ferdi. Bir tek sen anladın derdimi. Söylesene Müslüm Baba.. Nereden sevdim o zalimi..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() komik olmuş teşekkürler
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() güzel bir çalışma olmuş teşekkürler +
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() güzel bir paylaşım olmuş bir kaç sözde ben ekleyeyim
![]() şöförün bahtı kara mavinin gönlü yara istedim vermediler sen şöförsün dediler sen batan bir güneş ben yollarda çilekeş kapılma rüzgarıma sen de aldanırsın kabahat sende değil seni sevende ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() güzel bir paylasım tesekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |