AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-17-2010, 12:37   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Kızıma Baskı Yapılıyor, Ben de 'Evet' Diyeceğim
Kızıma baskı yapılıyor, ben de 'evet' diyeceğim

12 Eylül'de yapılacak halk oylamasında 'evet' diyeceği için CHP MYK üyesi Süheyl Batum'un "Sazan Aksu" dediği ünlü sanatçı Sezen Aksu'ya babası Sami Yıldırım sahip çıktı.

Referandumun seçim olmadığını, partiler üstü bir konu olduğunu söyleyen Yıldırım, anayasa değişikliğinin AK Parti döneminde yapıldığı için 'Hayır' demenin yanlış olduğunun altını çizdi. Kızının 'mahalle baskısı' gördüğünü vurgulayan Yıldırım, "Herkes, özgürce, inandığı şekilde oyunu kullanmalıdır. Demokrasinin gereği de budur." diye konuştu.

Sami Yıldırım, Anayasa Değişikliği Paketinde yer alan maddelerin hiçbirisine 'Hayır' demenin mümkün olmadığını da kaydetti. "Her maddesine inanarak 'Evet' diyorum. Halkın büyük bir çoğunluğunun desteğini alacak ve referandumda 'Evet' çıkacaktır. Demokrasiye inanan, Avrupa normlarına uygun fevkalade güzel sonuçlar doğuracağına inandığım için 'Evet' diyorum." ifadelerini kullandı. Yıldırım; ülkenin, milletin, devletin hayrına ve yararına olacak her işin içinde ve yanında yer almaktan zevk ve gurur duyduğunu dile getirerek şöyle devam etti: "Aklın yolu bir. Milletimizin birlik ve düzeni çok önemli bir husus. Bu bakımdan ülkemize zarar verecek her türlü kötülüklerden arınmak lazım. Büyük milletimizin sağduyu konusuna da inanıyorum. Oylamada büyük ekseriyetle 'Evet' çıkacağına, Demokratik Açılım'la ilgili konularda da hayırlı sonuçlar doğuracak çalışmalara büyük destek çıkacağına inanıyorum."

Zaman 17.08.2010

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-17-2010, 14:04   #2
Kullanıcı Adı
Akl-ı Selim
Acaba sonuçlar açıklandığında derin mahcubiyetten kimsenin yüzüne bakamayacak olmanın korkusunu yaşamadan siyaset sahnesinde olduğunu ifade etmek bence haddimi aşarak ahmaklıktır...........
Akl-ı Selim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-17-2010, 14:30   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Akl-ı Selim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Acaba sonuçlar açıklandığında derin mahcubiyetten kimsenin yüzüne bakamayacak olmanın korkusunu yaşamadan siyaset sahnesinde olduğunu ifade etmek bence haddimi aşarak ahmaklıktır...........

12 Eylül 2010 Referandumunun sonuçlarının Evet veya Hayır yönünde çıkması, referandumda Hayır oyu kullanacaklar yönünden hiçbir şey farketmeyecek ve bu referandumda Hayır oyu kullanacakları hiçbir biçimde kurtarmayacaktır. TBMM'nin 336 oyla kabul etmiş olduğu Anayasa Değişiklik Paketinin tüm maddeleri Türkiye'nin ve Türk Milleti'nin yararınadır. Türkiye'yi daha ilerletecek ve daha geliştirecek, Türk Milleti'ne daha çok; hak, hukuk, demokrasi ve özgürlük getirecek ve 12 Eylül 1980 Askerî Darbesiyle hesaplaşacak olan İlerici Anayasa Değişiklik Paketine karşı Hayır oyu kullanmak, hiç şüphe yoktur ki; Türkiye düşmanlığı, Türk Milleti düşmanlığı, hukuk düşmanlığı, demokrasi düşmanlığı, özgürlük düşmanlığı, insan hakları düşmanlığı, gericilik, statükoculuk, darbecilik, faşistlik ve vicdansızlıktır.
Alt 08-17-2010, 15:32   #4
Kullanıcı Adı
Akl-ı Selim
Çok TEmiz bi yorum oldu kardeşim .Tebrikler...............
Akl-ı Selim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-17-2010, 15:35   #5
Kullanıcı Adı
Gönülden
Allahtan sanatçılar herzaman görüş açıklamıyorlar neyse şu yere göğe sığdıramadıkları CHP'nin görünmeyen yüzünü onlarda görsün bakalım...
İnadına değil ülkemin geleceğine diyen herkesin vereceği cevap EVET...

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-17-2010, 18:24   #6
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Akl-ı Selim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok TEmiz bi yorum oldu kardeşim .Tebrikler...............
Sağolun kardeşim.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)