AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-09-2011, 17:38   #1
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Smile Kocaeli ''RomanFest'' Dünyaca Ünlü Sanatçı Gore
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 1. Roman Festivali kapsamında düzenlenen Goran Bregoviç konseri Kocaelililere unutulmayacak bir gece yaşattı. Özellikle üniversiteli gençlerin büyük ilgi gösterdiği konserde gençler yerlerinde duramadı.


PERFORMANSIYLA TAM NOT ALDI

Birbirinden güzel parçalarıyla sevenlerini coşturan Bregoviç, sahne performansıyla da tam not aldı. Hıdırellez gününde sahne alan Bregoviç’e Snayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu çiçek takdim etti.






BAKAN ERGÜN DE KATILDI

1, Roman Festivali’nin ilk gününde yapılan Goran Bregoviç konserine Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar ile çok sayıda vatandaş katıldı.



FESTİVAL EN GÜZEL ÖRNEK

Goran Bregoviç konseri öncesinde Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün bir konuşma yaparak, Türkiye’de ilklerin yaşandığını ve ilk kez bir Roman festivali yapıldığını söyledi. Bakan Ergün, “Festival, Türkiye’nin her açıdan ne kadar değiştiğinin en güzel örneğidir” dedi. Türkiye’de ilk kez bir hükümetin Roman çalıştayı düzenleyerek sorunları masaya yatırdığını kaydeden Bakan Ergün, “Türkiye’de ilk kez bir Başbakan Türkiye’nin dört bir yanındaki Roman vatandaşlarla bir araya geliyor ve onlarla Kasımpaşa’daki arkadaşlarıyla yaşadığı anılarını paylaşıyor. Çünkü artık Türkiye değişmeli. Artık Türkiye’de herkes birinci sınıf vatandaş olmalı” diye konuştu. Bakan Ergün, Roman vatandaşların daha iyi şartlarda yaşamaları, eğitim almaları için hükümetin çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.


VALİ BÜYÜKŞEHİR’İ KUTLADI

Festivalin açılışında Vali Ercan Topaca da 1. Roman Festivali’ni düzenleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nu kutlayarak, teşekkür etti.



BAŞKAN: ROMANLARI SEVİYORUZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise Kocaeli’nin en güzel renklerinden biri olan Roman vatandaşları çok sevdiklerini söyledi. Festivalin Roman vatandaşlarla yakınlaşmalarını sağlayacağına inandığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “İnanıyorum ki yakınlaştıkça sorunlarımızı da daha rahat çözeceğiz. Birbirimize yardımcı olacağız. Eğitim almayan roman vatandaşımız kalmayacak Evleriniz olacak. Bunların hepsini birlikte sabır içinde gerçekleştireceğiz. Engelleri aşmaya ben varım, inanıyorum ki sizler de varsınız” diye konuştu. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu roman festivalinin hazırlanmasında emeği geçen Roman Dernekleri Federasyonu başta olmak üzere herkese teşekkür etti.

BREGOVİÇ’E ÇİÇEK

Konuşmaların ardından Balkan müziğinin dünyaca ünlü yorumcu ve bestecisi Goran Bregoviç sahneye çıktı. İlk şarkısının ardından Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Vali Ercan Topaca ve Başkan İbrahim Karaosmanoğlu sahneye gelerek sanatçıya çiçek verdi. Goran Bregoviç de Roman adına düzenlenen festivalde şarkı söylemekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek festivali kutladı. Goran Bregoviç konserde seslendirdiği şarkılarla Romanları coşturdu.

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım