![]() |
#1 |
![]() ![]() Kocaeli'de deprem! Kocaeli'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Güncelleme:20 Ocak 2011 04:19 Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, Kocaeli'nin Gölcük ilçesine bağlı Değirmendere Beldesi yakınlarında saat 04.09'da deprem kaydedildi. Yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin büyüklüğü, 4,3 olarak tespit edildi. İlk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmadı. ==== Deprem olduğunda ben uyanıktım korkudan öldüm ya ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() pendik'te hissettik iş yerindeydim.bomba patlar gibi ses geldi sanki ilk sonra sallandık.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() 3-4 gün önce tahmin edilmişti..
Geçmiş olsun.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Çok kötüydü... Hepimiz uyandık... Allah beterinden korusun... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Valla fena vurdu alttan alttan hoplattı yatakta
Ama vatandaş benim gibi vurdumduymaz olunca yataktan kalkmaya bile tenezzül etmiyor Beşik gibi salladı bende yorganın içine gömüldüm yattım ![]() O andan birde annemin salavatlarını hatırlıyorum anacım baya korktu yav ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Merkez üssü Gölcük olan saat 04.09'da Richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
10 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI Meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki deprem sebebiyle Gölcük'te panik yapıp rahatsızlanan 10 kişi Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vatandaşların bir kısmının sakinleştirilerek taburcu edildiği, bir kısmının ise tedavilerine devam edildiği öğrenildi. Bu arada, Gölcük Arama ve Kurtarma Derneği (GESOTİM) bölgede araştırma yaparak vatandaşlara yardımcı oldu. GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman, ilçe genelinde yaptıkları aramada, herhangi bir can ve mal kaybına rastlanılmadığını söyledi. Deprem Kocaeli'nin tamamında ve Yalova'da da hissedildiği bidirildi. VALİKTEN AÇIKLAMA Kocaeli Valiliği meydana gelen depremle ilgili bir açıklama yaptı. Valilikten açıklama şöyle; “20 Ocak 2011 tarihinde saat 04.09`da merkez üssü Gölcük Değirmendere olan 4.03 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. Depremde can ve mal kaybı olmamış az sayıda vatandaşımız tansiyon ve benzeri şikayetlerle Gölcük Devlet Hastanesine müracaat etmiştir. Deprem anından itibaren İlimizdeki tüm sorumlu kuruluşlar seferber edilmiş ve alan taramasına başlanmıştır. Valiler Toplantısı nedeniyle Ankara`da bulunan Valimiz Sayın Ercan Topaca`ya hemen bilgi verilmiş ve kendileri yapılan çalışmaları sürekli takip etmişlerdir. Valimiz Sayın Ercan TOPACA Boğaziçi Kandilli Rasathanesiyle telefonla irtibat kurmuş, rasathaneden Valiliğimize iletilen yazılı bilgide “ 17 Ağustos 1999 depremi sonrası bölgede bu büyüklükte depremlerin meydana gelmesinin mümkün olduğu, 1999 yılı Marmara depremi büyüklüğünde bir depremin bu bölgede yakın gelecekte oluşma ihtimalinin bulunmadığı” bildirilmiştir.” |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Geçmiş olsun arkadaşlar.. Çok şükür daha kötüsü olmadı..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|