![]() |
#1 |
![]() -Ah be gözüm, bir yandakini alsaydın keşke
-Sen yenisin galiba -Bismillah demeden açarsan -Yooo bunu saymayız -Boşuna heveslenme bu da boş -Türk evladı yılmaz denemeye devam -“BOŞ” Bunu okumak seni kızdırıyorsa git kitap oku -Şimdi bedava çıksa şişe boşa gidecekti böylesi daha iyi -Abi sen de ne kadar şanssızmışsın -İhtiyacı olana çıksın dimi -Öbür kampanyaya inşallah -Yakın gözlüğüne gerek yok bu da boş -Seçerken zorlandın mı bari -Küfür etme ne olur, bir gün senin de olur -Baba kafaya takma altın kapak yaramadı sana -Sayısal loto oyna daha garanti -Sürpriz ehe yine boş -İyice bakmana gerek yok bu da boş -Çok şansızsı, zar bile atma sen -Erkek adam beleş içmez -Boş kapakları dizsen buradan köye yol olur -Kampanyada olmak yada olmamak -Boş olmak valla benim suçum değil -Boş işte, ister yak, ister parçala
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() aynı şey cips ve dondurmalardada geçerli ,gerçi hiiç işim olmaz nasıl olsa bana bir toplu iğne bile çıkmayacağını biliyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() -Seçerken zorlandın mı bari
-Bismillah demeden açarsan -Ah be gözüm, bir yandakini alsaydın keşke -Sayısal loto oyna daha garanti -Abi sen de ne kadar şanssızmışsın ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|