AK Gençliğin Buluşma Noktası
Mizah - Komedi AK Parti Forum, Mizah - Komedi içeriklerimiz.

Stil
Seçenekler

Alt 10-03-2007, 00:32   #1
Kullanıcı Adı
Yâren
Standart KOMİK ŞİKAYETLER.. sağlık bakanlığı iletişim merkezinden..
Sağlık Bakanlığı'nca 2003 yılında hizmete açılan Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi'ne (SABİM) bağlı Alo 184 hattı, birbirinden komik çağrılar alıyor. Vatandaşların şikayet, talep ve önerilerini rahatlıkla bakanlık yetkililerine iletmesi için kurulan SABİM'e gelen komik telefonlar, görevlileri bile güldürüyor. İşte SABİM'e gelen bazı komik çağrılar:

- 5-10 metre aşağıda ikamet eden komşum mangal kömürü yakıyor. Konuyla ilgili olarak sağlık müdürlüğüne başvuruda bulunmama rağmen konuya henüz çözüm getirilememiştir. Bu durumun çözümlenmesini istiyorum. (Aydın)

- Tomografi çektirdikten sonra eve gelip reçel pişirdim ancak reçelin rengi bir anda siyaha dönüştü. Bunun çekilen tomografiden aldığım radyasyonla ilgisi var mı? (Ankara)

- Buzdolabının kapısı 3 yada 4 saat açık kaldı, içindeki yemeği yiyebilir miyiz? (Rize)

- İlgili kurumda saat 15:30 olmasına rağmen bilgisayarların arızalı olduğu belirtilerek kurumu kapatıyorlardı. Konu hakkında gereğini arz ederim. (Konya)

- Yeşil Kart sahibi yaşlı bir vatandaşım. Sosyal Yardımlaşma Vakfı fakir ve yaşlı olmama rağmen bana kömür vermiyor. Sorumluları cezalandırın. (İstanbul)

- Sizde caminin karşısında oturan Mor İsmail'in telefon numara var mı? (Manisa)

- Aile birliği kurulurken, daha sağlıklı toplum yetişmesi adına eşlerin sınava tabii tutularak evlenmesini istiyorum. (Çorum)

- Mahalleyi böcek ve sinekler sardı. Belediyeye dilekçe ile başvurduk ama ilgilenmedi. Konunun tarafınızdan değerlendirilmesini istiyorum. (İstanbul)

- Besin zehirlenmesinden şüphelendiğim için zehir danışma hattını aradım fakat, bol sıvı almamı ve bir sağlık kuruluşuna başvurmamı söylediler. Zehir Danışma Hattı'nın görevini yapmadığını düşünüyorum. (İstanbul)

- Satın aldığım pet suyun içerisinde hormon olduğu duyumunu aldık. Doğru mu? (Tekirdağ)

- Kafede kullanılan nargilelerde suni kömür kullanılıyor, niye müdahale etmiyorsunuz? (İstanbul)

- Bahçedeki ağaçları sinekler sardı ne yapmalıyım? (Erzurum)

Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-03-2007, 00:32   #2
Kullanıcı Adı
serkan yücel
Sizde caminin karşısında oturan Mor İsmail'in telefon numara var mı? :D :D
serkan yücel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2007, 00:37   #3
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
- Tomografi çektirdikten sonra eve gelip reçel pişirdim ancak reçelin rengi bir anda siyaha dönüştü. Bunun çekilen tomografiden aldığım radyasyonla ilgisi var mı? (Ankara)

vay be
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-04-2007, 01:58   #4
Kullanıcı Adı
toprak44
İlgili kurumda saat 15:30 olmasına rağmen bilgisayarların arızalı olduğu belirtilerek kurumu kapatıyorlardı. Konu hakkında gereğini arz ederim
sağlık bakanlığıyla olan ilgisini çözemedim çözenininiz varmı ?
toprak44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-04-2007, 14:37   #5
Kullanıcı Adı
GÜLseven
"Satın aldığım pet suyun içerisinde hormon olduğu duyumunu aldık. Doğru mu? (Tekirdağ) "

"Sizde caminin karşısında oturan Mor İsmail'in telefon numara var mı?"
"Tomografi çektirdikten sonra eve gelip reçel pişirdim ancak reçelin rengi bir anda siyaha dönüştü. Bunun çekilen tomografiden aldığım radyasyonla ilgisi var mı? (Ankara)"
:D ;)

GÜLseven isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-04-2007, 23:15   #6
Kullanıcı Adı
soylum
Alıntı:
serkan yücel Nickli Üyeden Alıntı
Sizde caminin karşısında oturan Mor İsmail'in telefon numara var mı? :D :D
soylum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-30-2007, 01:42   #7
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
:D :D Teşekkürler
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-03-2008, 17:37   #8
Kullanıcı Adı
Feride
- Aile birliği kurulurken, daha sağlıklı toplum yetişmesi adına eşlerin sınava tabii tutularak evlenmesini istiyorum. (Çorum)

hangi manada sağlık kastedilmiş buraya telefon açıldığına göre beden sağlığı olsa gerek...
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)