05-16-2008, 13:37 | #1 |
Komik sms fıkraları ve msjları :)
Hacda bütün insanlar dağa şeytan taşlamaya çıkmışlar.Son olarak Zekeriya hoca taşı almış tam atacakken şeytan başını kaldırmış ve "sendemi amcaoğlu" demiş.
Temel çok para kazanmış ve ailesini en luks lokantaya götürmüş,en pahalı şarabı seçmişler. Garson sormuş; hangi yıl tercih edersiniz? Temel;bi mahsuru yoksa hemen olsun, demiş. Günün birinde bir fille karınca birbirlerine aşık olmuşlar ve kaçmaya karar vermişler.Kaçtıktan sonra karıncanın babası bunları bulmuş tam file ateş edecekken karınca filin önüne geçmiş ve dur baba bize acımıyorsan karnımdaki file acı demiş. Çocuk kadının kucağında bir köpek görmüş ve seslenmiş " aa maymuna bak" kadın hemen karşılık vermiş" salak o maymun değil " çocuk hemen eklemiş, " aaa maymun konuştu". Murat kız arkadaşıyla buluşmak için sözleştikleri kafeye gider... Sevgilisini beklerken kafede kadir inanırı görür..beklemeden gider ve tanışır, biraz sohbet ederler sonra murat sorar;kadir abi birazdan kız arkadaşım gelecek gelsen bana bi slm versen hava yapsam biraz karizmam olsa..der.Kadir inanır bu genci kıramayıp masalarına gider elini muratın omzuna atıp "murat nbr" der.. Murat gayet sakin bi şekilde döner ve "Kadir bi defol git yaa!!" der.. Zamanın birinde iki sevgili varmış çok severlermiş birbirlerini..Çocuk askere gitmiş hikaye bu ya kız başka birine aşık oluvermiş bunu mektupla yazıp askere gönermiş.."sen askerdeyken ben başka birine aşık oldum nolur kusura bakma sende olan resmimide bi zahmet bana gönder" demiş.Asker okumuş mektubu intikam alacak ya taburdaki askerlerden nakadar kız resmi varsa toplamış mektuba koymuş "kusura bakma seçemedim sen hangisiydin kendininkini alıverde diğerlerini bana geri yolla " demiş Bir gün bir kuş soğuktan donar ve hızla yere düşer..Tam soğuktan öleceğini düşünürken ineğin biri üstüne pisler..Kuş küfrederken pisliğin sıcaklığıyla ısınır bu seferde pisliğin içinden çıkamaz..O sırada bi kedi gelir onu kurtarır kuş tam teşekkür edecekken kedi onu yer.. Demekki neymiş: Her üstüne pisleyeni düşmanın her pislikten kurtaranıda dostun sanma pisliğin içinde mutluysan sesini çıkarma :-* Temel dormuşlar "aptal mı olmak istersin yoksa güzel mi?".Temel hemen "tabiki aptal olmak isterim çünkü güzellik geçicidir" demiş.. Büyük ikramiye çıkan temeli 3 ay sonra kasap, bakkal ve borçlu olduğu diğer esnaf yolda çevirmiş.."ula temel 3 aydır ikramiye çıktığı halde , daha borçlarını niye ödemiyorsun?" diye sormuşlar..Temelin cevabıysa şu olmuş.." ZENGİN OLDU DEĞİŞTİ DEMESİNLER DİYE.." İdama mahkum olan temele son arzusunu sormuşlar ve temel " beni oğlumun yanına gömün" demiş.. Ama oğlunun yaşadığı öğrenilince temel " sorun değil ben beklerim" demiş..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|