AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Seçenekler
 
Alt 12-15-2007, 02:33   #1
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart Komutan tokadıyla kulak zarı patladı
Vatani görevini yaparken türlü türlü zorluklarla karşılaşan askerler, komutan dayağından da muzdarip
Vatani görevini yaparken türlü türlü zorluklarla karşılaşan askerler, komutan dayağından da muzdarip. Buna son örnek Diyarbakır’da yaşandı. Askerliğini Pirinçlik 52’nci Bakım Merkez Komutanlığı’nda sürdüren Zafer Dursun, tezkeresine 4 gün kala korkunç bir olay yaşadı.

İçtima öncesi eli cebinde olduğu için komutanı Astsubay Selçuk Göçer tarafından kulağı tokatlanan Zafer Dursun’un, kulak zarı patladı.

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Komutan dayağı ile kulak zarı patlayan Zafer Dursun, olayı şöyle anlattı: “24 Kasım Cumartesi saat 5.30'da içtima için toplandık. Arkadaşlar daha toplanmamıştı, kendi aralarında şakalaşıyorlardı. Ben de elimi cebime koymuş bekliyordum. Komutan arkamdan geldi, benim haberim yoktu ve arkamdan vurdu kulağıma. ‘Niye bana vurdunuz’ dedim, ‘niye elin cebinde’ dedi. ‘Arkadaşlar şakalaşıyor, herkes aynı’ dedim. ‘Sen gözüme çarptın’ dedi. ‘Bugüne kadar size ne saygısızlık yaptım?’ dedim. Bana, ana-avrat küfretti. Sesimi çıkartmadım. O gün kulağım ağrımaya başladı. Nöbetteyken arkadaşıma telefon açtım, yerime nöbet tuttu. Ben gittim yattım. Sonraki sabah Pazar günü bölük komutanının yanına gittim. Olanları anlattım. Pazartesi revire çıkardı. Oradan da Dicle Üniversitesi'ne sevk edildim. Tekrar Diyarbakır Askeri Hastanesi'ne döndüm. Kulağımın zarının patladığını söylediler.”

Şikâyetini bölük komutanına da ileten Zafer Dursun, hiç beklemediği bir şekilde tehdit edilmiş. Tehditlerin ardı arkası kesilmeyince ameliyat olmak zorunda kalan Dursun, 10 gün yatması gerekirken, ameliyattan hemen yarım saat sonra apar-topar otobüse bindirilip Van’daki ailesinin yanına gönderilmiş. İzin kullanmadığı için terhis olan Zafer Dursun, şu an hukuk mücadelesi veriyor.

SAHTE RAPOR: “KULAĞINA TOP ÇARPTI”

Diyarbakır Özel Akademi KBB Hastanesi’nde ameliyat olan Dursun’a doktorlar, ‘Top çarptığı için kulak zarı patladı’ raporunu vermişler. Savcılığa başvurması üzerine Astsubay Selçuk Göçer sorgulanmış. Sorgu sonrası kışlasına dönen Göçer, olaya şahit olan ve mahkemede şahitlik etmeyi düşünen askerleri de tehdit etmiş. Ancak birkaç asker ne olursa olsun şahitlik yapacaklarını söylemiş.

Bir kardeşi de Hatay’da jandarma olan Zafer Dursun, “Askerler komutanlardan çok çekiyor” dedi. .

vakit

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-15-2007, 12:05   #2
Kullanıcı Adı
romakudüs
Standart Komutan tokadıyla kulak zarı patladı
gelde sövme böyle adamlara senin ne haddine batan için nöbet tutan hayatını tehlikeye atan adama elin cebinde diye tokat atmak > > > > > > > > >
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-15-2007, 12:57   #3
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart Komutan tokadıyla kulak zarı patladı
Yuh dicem artık ya > nedir bu üstlerin erlere yaptıkları?Evde karılarına söz geçiremezler gelir ana kuzularını döverler.Allah cezasını versin o komutanın.İnşa Allah hapse atarlar hatta görevdende alsınlar saygısız adam > >
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-15-2007, 13:52   #4
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
Standart Komutan tokadıyla kulak zarı patladı
Komutan tokat atar tekme atar ,fakat bu olayda tokatlık bi durum yok gibi görünüyor.Komutanın sövmesine gelince çok üzüldüm ayıp denen birşey var..
Onlybullet34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-15-2007, 14:00   #5
Kullanıcı Adı
sumeyra_tonkal
Standart Komutan tokadıyla kulak zarı patladı
NEDİR BU İNSANLARI BU HALE GETİREN DÜN ÖĞRETMEN BÜGÜN KOMUTAN NEREYE GİDİYORUZ? GÖREVİMİZİ KENDİ NEFSİ İSTEKLERİMİZE ALET ETMEMELİYİZ. SİNİRLENİNCE ABDEST AL DESEK AYIP OLUR MU ACABA? DENERSE BİRKAÇININ KULAK ZARINI KURTARMIŞ OLURUZ.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-15-2007, 14:03   #6
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Standart Komutan tokadıyla kulak zarı patladı
Bizim askerimiz ne dağdaki üçbeş çapulcudan çekiniyor, nede zor şartlardan ... Tek çekinceleri ve çektikleri şu kendini bilmez bazı üstler ... Gençleri askerden soğutan yenilen dayak ve küfürlerin hatıraları değilmidir?

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-15-2007, 14:11   #7
Kullanıcı Adı
sumeyra_tonkal
Standart Komutan tokadıyla kulak zarı patladı
BU DAYAK HERYERDE VAR KUR'AN KURSLARINDAN ZOR TEMİZLENDİ NİCELERİ DAYAK YÜZÜNDEN İLMİNİ YARI DA BIRAKTI BU MESULİYETİ NASIL TAŞIYACAKLAR BİLEMİYORUM.
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi