Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı
AK Parti Forum'da, Şantajcı Montajcı Haramzade Paralellerin yayınladıkları ses kayıtlarının paylaşılmasını uygun görmüyoruz.
|
İnanın halinize acıyorum. Bu şantajcı köpekler sahte dedilleri ile benimki dahil binlerce ailenin hayatını mahvederken daha dün hatırlıyorum beraber göbek atıyordunuz paralel klonlarınızla. O kadar ki eğer cemaat hükümete karşı yılanlığını göstermemiş olsaydı gerek böcekler, gerek Fidan konusunda başbakan bugün bu kararları alma noktasına gelir miydi?
Yüzsüzlük,arsızlık o kadar tavan yaptı ki şu günlerde dün darbeciii, çapulcuu diye başbakanın papağanlığını yapanlar, fg polisine, hakimi, savcısına methiye dizenler bugün kendi akılları yetmediği ve başbakanınkini emanet olarak kullandıklarından aynı kurumları "göstericilere gereksiz şiddet uygulandı, davalar geciktirildi" gibi ithamlarla suçluyor.
Allah size kalbinizdeki ve beyninizdeki perdeyi kaldırır inşallah diye sizlere dua edeceğim inanın.
Ben eski TYH, şimdiki fetö. Üyeliğimi silmenizi istiyorum, 5 yıl boyunca eğer birinizi üzüp kırdıysam da hakkınızı helal edin lütfen, ben helal ediyorum.