![]() |
#1 |
![]() Bingöl'ün Genç ilçesi Suveren mevkisinde bir grup terör örgütü üyesi ile güvenlik güçleri arasında sabaha karşı çatışma çıktı. Çatışmada, Piyade Er Hasan Şahin ile Piyade Er Mustafa Tuluk şehit oldu, Piyade Asteğmen Emre Ülek, yaralandı. Şehit erlerden Hasan Şahin'in Konya'nın Çumra İlçesi Apa Saraycık Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Şahin'in terhisine 15 gün kaldığı bildirildi. Konya dün şehit asker Murat Doğru'yu son yolculuğuna uğurlamıştı.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Allah sabır versin...Allah günahlarına kefaret etsin....Allah mekanını cennet etsin ....çok zor bir dönemden geçiyoruz..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() canım memleketim şehitler diyarı olacak galiba ALLAH SABIR ihsan eylesin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Mekanı Cennet olsun.Allah günahlarını bağışlasın.Allah yakınlarına sabır versin.
Allah PKK yı kahretsin!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() >
![]() Rabbim milletimize sabır versin mekanı cennet olsun ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Allah rahmet eylesin.
Bu meselenin çözümü aslında bu kadar zor değildi ama boşver!.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Rabbim sabır versin ailesine ve sevenlerine. Mekanıda cennettir inşallah.
Bu kadar büyük bir acıyı bir kaç cümlenin altına sığdırmaya çalışıyoruz. Çok zor, her şeyden zor. Bir şehit babasının dudaklarından dökülen "Vatan Sağolsun" gibi. Ama en derinimde yaşıyorum bunu hepimizin yaşadığına da inanıyorum. Bazende utanıyorum kendimden.. Daha öncede şehitler oluyordu ama demekki bu kadar etkilenmiyormuşum yeni yeni anladım. Ne zamanki nişanlım gitti askere her şehitte, her operasyon haberinde içime bir ateş düşüyor...Rabbim bu ateşi artırmaz inşallah. Bu acıyı yaşatanlarda değil ıslah olmak, kahrolsunlar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() "Bir kötülük, bir zulüm gördüğünüzde ona elinizle müdahale edin, eğer buna gücünüz yetmiyorsa dilinizle müdahale edin, bunu da yapamıyorsanız kalbinizle o zalime buğz edin, lanetleyin!" Hadis-i Şerif
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() öff şehadet güzel de....neyse
|
|
![]() |
![]() |
![]() |