![]() |
#1 |
![]() Merhaba arkadaşlar uzun zamandır dillendirdiğimiz ve bir türlü hayata geçiremediğimiz buluşma konusunu ciddi bir adımla tekrar gündeme getiriyoruz.
Biz, Meram'da buluşalım bir yemek yiyelim ardından Konya'yı izlerken çayımızı yudumlayıp hasbihalimizi daha derin kılalım diye düşündük Şehremini (Aktunahan) ile. Gün olarak önümüzdeki haftadan itibaren Perşembe, Cuma, Cumartesi olsun diyoruz. Pazar zaruri olmazsa olmasın. (Malum pazar günleri çok kalabalık oluyor her yer.) Mekan ve zaman konusundaki fikirlerinizi, özelliklede katılımlarınızı bekliyoruz. Bu sefer buluşalım artık. ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu Perşembe, bu Cuma ve bu Cumartesi sınavlarımdan dolayı gelemeyeceğimi Ayşe'ye bildirmiştim zaten; ama sonraki üç gün de gelebilirim. Yani 8-9-10 Mayıs günlerinden herhangi biri benim için uygundur.
Herkes yanında bir adet misafir getirebilirmiş, Ayşe izin verdi. ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Biri geçmesin lütfen. Sınırlı sayıda kişi alabiliyoruz :-X :-X Umarım katılım olurda yanınızda birileride gelir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Keşke Konya' da olsaydım...
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Nusret ben biliyorsun ki cömert bir insanım; alayım senin gidiş-dönüş uçak biletini; atla gel. (:
Bu sefer olacak gibi Ayşe, ne dersin? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |