![]() |
#1 |
![]() Yarışmalar
-En Kısa Sürede Kemik Getirme Yarışması -En Kısa Sürede Kedi Yakalama Yarışması -En Uzun Kuyruklu Köpek Yarışması -En Karizmatik Köpek Yarışması -En Hızlı Köpek Yarışması -En İyi Tasması Olan Yarışması -En Hızlı Yemek Yiyen Köpek Yarışması >> Aşk ve Sevgi -Bir Kediye Aşık Oldum Ama Köpeğim Bu Sorun Olurmu? yardımlarınızı Bekliyorum ? -Köpekler Ve Aşk Detaylı İnceleme A'dan Z'ye -Seni Seviyorum Daisy Hayatımın Rottweileri -Doberman İle Kaniş'in Aşkı (İbretlik Bİr Hkaye) >> Eğitim -Sabit: BBaaTTuuHHaaNN K-9 Çiftliği Açmıştır Köpek Sahibinizin -K-9 Eğitim Çiftliğine Gitmek istiyorum bilgi verirmisiniz? -İstanbul Sirklerinde Çalışmak İçin Kaç Yıl Eğitim Lazım? -Polis köpeği olmak isteyenlere eğitim bilgileri.. -Depremleri Hİssetip ulumak için bazı yöntemler! -Akut Köpekleri Eğitim planı! -Uyuşturucu Algılama Dersleri (Ders 1) >> Sağlık -Tüy Döken Köpekler Çözümünüz Burada ! -Patilerim Yanıyor Yardım Edecek Var Mı? -Eğer Geceleri Havlamaktan kurtulamıyosanız çözüm Burada -Sahibim Frexy'nin Veteriner Klinliği Ücretsiz Çalışmakta! >> TV/Sinema -Havyatmaz -Köpek Mahallesi -Benden Köpek Olmaz -Binbir Pitbull -Arka Klübedekiler >> Muhabbet -Kaç Kere Kedi kovaladınız? -Şimdiye Kadar Gömdüğünüz Kemiği Bulamadığınız Oldumu? -Yatmadan önce tüylerinizi kaşır mısınız? -Kaç kişiyi ısırdınız? -Cinsiniz Nedir? -Şimdiye Kadar Kaç Kemik Gömdünüz? -Günde ortalama kaç defa havlarsınız? -Kaç Köpek Yaşındasınız? >> Oyunlar -Gta Dog Andreas Türkçe Yama -"2 Havla Bi Zıpla" Download! -Cat Wars 2 Tam Sürüm İndir! -Online Dog Strike Oynayacaklar? -DOGLIG 2008 Turnuvası >> Garip Olaylar - Sizce köpekler satanist olabilirmi? - Başımdan Geçen İlginç Bir Kedi Kovalama Hikayesi - Klüben soğuk ve sessiz ise buraya - Bu Kedi Ağaçlardan İnmiyor! >>AlacaKaranlık Kuşağı - Pitbull'dan kaçan Van Kedisi'nin hazin sonu! - İstanbul Beykoz'da Kedi Cesetleri Çıktı! - Sahibinin verdiği et parçasını beğenmeyen Rottweiler'in katliam bahçesi! >>Fan Club - >>>>>>>>>>>>>>Klübesi Olmayanlar Fan Club<<<<<<<<<<<<< - Anti Van Kedisi Fan Club - >>>>>>>>>Sibirya Kurduyuz Biz<<<<<<<<<< __________________
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() -Bir Kediye Aşık Oldum Ama Köpeğim Bu Sorun Olurmu? yardımlarınızı Bekliyorum ?
: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() köpekler forum açarsa herhalde chp forum gibi bişey olur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |